Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 oktober 2017

    het lage cijfer voor de claim afhandeling komt door het zeer warrige verloop en vreemde communicatie door dekra : niet nagekomen afspraken / dubbele afspraken / onduidelijke afspraken

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 oktober 2017

    Keurige en deskundige mensen met verstand van zaken, zeker aan te raden!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 oktober 2017

    De reclame die jullie maken, maken jullie waar👍

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 oktober 2017

    Geen aanvulling op de uitstekende ervaring

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 oktober 2017

    Er werd mij medegedeeld dat de tegenpartij de schade ging vergoeden. Er werd mij in dezelfde mail gevraagd naar mijn rek nr. Maar er werd niet gesproken over welk bedrag t ging. Hier moest ik eerst weer over informeren alvorens ik m’n bankrekeningnummer kon doorgeven om teleurstelling te voorkomen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 oktober 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 oktober 2017

    goede zorg en oplossings gericht voor de klant

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 oktober 2017

    Na lange tijd verzekerd te zijn voor rechtsbijstand een aanspraak gedaan op de verzekering, over het proces van aanmelding tot sluiting van het dossier ben ik zeer tevreden, vanaf het begin keurig geholpen door een vaste en deskundige contactpersoon welke ik tijdens het gehele proces heb gehouden. Het contact als prettig ervaren en ook de wijze van tussentijdse informatie voorziening is goed te noemen. Over het te behalen eindresultaat bestond in het begin enige twijfel maar ik kan niet anders zeggen dat het behaalde resultaat boven verwachting was. Bedankt.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 oktober 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    22 oktober 2017

    Schermreparatie van mijn telefoon werd zonder moeite zo geregeld. Binnen 3 dagen. Echt heel blij mee.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen