Contact: 079 - 3 204 412 (dag en nacht)

Schade melden: auto

Heeft u schade aan uw auto? Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste contact met hem opnemen. Hij meldt de schade bij ons. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade direct bij ons melden. Wij helpen u graag.

Direct online melden

Eenzijdige schade

Heeft u schade waarbij geen andere weggebruiker betrokken is? Denk bijvoorbeeld aan een deuk door een botsing met een paaltje. Bel ons dan op telefoonnummer 079 - 3 204 412.

Aanrijding met iemand anders

Bij een aanrijding met iemand anders hebben we altijd een Europees schadeformulier nodig. Zorg ervoor dat beide partijen dit ondertekenen en stuur het op naar: Klaverblad Verzekeringen, postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer.

Print een Europees schadeformulier uit

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regel reageren wij binnen een werkdag op uw melding. Ook e-mails of post die we daarna van u ontvangen, proberen we binnen een werkdag te beantwoorden.

Wat vragen wij van u?

Wij willen uw claim graag goed en snel regelen. U helpt ons hierbij door het volgende te doen:

  • Maak foto's van de schade
  • Doe aangifte bij de politie als sprake is van een strafbaar feit, zoals vandalisme of wanneer de dader onbekend is
  • Bewaar contactgegevens van eventuele getuigen

Diefstal

Is uw auto gestolen? Geef dit aan ons door via ons contactformulier of telefonisch: 079 - 3 204 412. Doe ook aangifte bij de politie. Meld de diefstal verder bij de stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV): telefoonnummer 071 - 3 641 777. Deze registreert autodiefstallen. U vergroot met uw melding de kans dat uw auto wordt teruggevonden.

Schadeherstel

U kiest zelf bij welke garage u uw auto laat repareren. Wel profiteert u van een aantal voordelen als u dit laat doen bij een AAS-, ASN- of ABS-autoschadeherstelbedrijf. U krijgt daar bijvoorbeeld vervangend vervoer en zij handelen de kosten rechtstreeks met ons af. Kijk op de websites voor een vestiging bij u in de buurt.

Ruitschade

Wij adviseren u bij ruitschade direct contact op te nemen met Autotaalglas, GlasGarage, Carglass of een ander Focwa-autoruitherstelbedrijf. U hoeft de schade dan niet bij ons te melden. Kijk op de websites voor een vestiging bij u in de buurt.

Hulpverlening

Soms kunt u na een ongeluk niet verder rijden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen voor hulp.

Kijk voor de exacte voorwaarden op uw Groene kaart onder de kop ‘Hulpverlening’.

Direct online melden

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om het formulier te versturen. Probeert u het alstublieft op een later tijdstip nogmaals.
project.timeout_message
Algemene gegevens
Gebeurtenis
Gegevens bestuurder