Schade melden: rechtsbijstand

Heeft u juridische hulp of advies nodig? Geef dit door aan uw assurantieadviseur of aan ons. De juristen van Klaverblad Rechtsbijstand Stichting helpen u graag. Heeft u een juridisch probleem dat niet onder uw verzekering valt? Ook dan heeft u recht op een eenmalig, gratis juridisch advies.

Direct schade melden

Kies in welke categorie u onze juridische hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Belt u ons liever? Dat kan ook.

079 - 3 204 816 voor een conflict met de overheid of over uw werk of inkomen.

079 - 3 204 817 voor hulp of advies op het gebied van verkeer of letselschade.

079 - 3 204 818 als u een conflict heeft op het gebied van consumentenzaken of aansprakelijkheid.

Wat kunt u van ons verwachten?

In de regel reageren wij binnen een werkdag op uw melding. E-mails of post die we daarna van u ontvangen, proberen we binnen vijf werkdagen te beantwoorden.

Wie wij zijn

Klaverblad Rechtsbijstand Stichting bestaat uit een team van ruim 45 goed opgeleide en ervaren juristen.

Naar de rechter

Vaak vinden onze juristen een oplossing voor een conflict zonder dat de rechter daaraan te pas komt. Is een procedure bij de rechter toch nodig? Ook dan kunnen zij u helpen. Dat is prettig, want uw behandelaar is vanaf het begin bij uw zaak betrokken en kent deze goed. Als u liever kiest voor een advocaat, dan kunt u dit altijd met uw behandelaar bespreken. Klaverblad Rechtsbijstand Stichting betaalt de redelijke en noodzakelijke kosten van deze advocaat tot het verzekerde bedrag.

Kwaliteitscode Rechtsbijstand

Wij vinden het belangrijk om goede rechtshulp te verlenen. Daarom volgen we de Kwaliteitscode Rechtsbijstand van het Verbond van Verzekeraars. In deze code staat welke kwaliteit u van ons mag verwachten en aan welke regels wij ons houden.

Geschillenregeling

Als u en onze jurist het niet eens zijn over de haalbaarheid of juridische aanpak van uw zaak, dan kunt u een beroep doen op onze geschillenregeling. Klaverblad Rechtsbijstand Stichting vraagt dan aan een externe advocaat om een onafhankelijk oordeel. Klaverblad Rechtsbijstand Stichting betaalt de kosten en volgt het advies op.