boer in tractor

De Klaverblad Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering

De Klaverblad Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering

  • Standaard geen eigen risico
  • Een brand-, brand/diefstal of cascodekking standaard zonder eigen risico
  • Schadeverzekering voor in-/opzittenden aanvullend mee te verzekeren.
  • In geval van schade, snelle schadeafwikkeling


Ontvang passend advies

Wat dekt een landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering?

Bent u in het bezit van een (land)bouwvoertuig?. Helaas raken deze weleens beschadigd, worden ze gestolen of veroorzaakt u er schade mee. Verzeker u hiertegen met onze landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering. U bent standaard WA-verzekerd. Deze verzekering kunt u uitbreiden met verschillende cascodekkingen. De Cascodekking is mogelijk voor landbouwtrekkers en -werktuigen < 12 jaar. Hiermee bent u naast de brand- en diefstaldekking ook verzekerd voor ruitschade en schade door andere plotseling van buiten komende onheilen.

De Cascodekking kunt u daarnaast nog aanvullen met de dekking Eigen gebrek. Deze vergoedt schade en kosten door materiaal- of constructiefouten en is mogelijk voor nieuwe tractoren en landbouwwerktuigen, totdat het voertuig 5 jaar oud is. Schade aan het mechanisme door onoordeelkundig gebruik vergoeden wij niet.

Met de Klaverblad Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering is ook het volgende meeverzekerd:

  • Schade aan eigen voertuigen en gebouwen is meeverzekerd tot € 50.000 met een eigen risico van € 225
  • Accessoires die bij uw (land)bouwvoertuig horen

Benieuwd naar de kosten van deze verzekering? Vraag het uw verzekeringsadviseur of bereken hier alvast uw premie.

Bent u agrarisch ondernemer?

Als u agrarisch ondernemer bent en u uw (land)bouwvoertuigen wilt verzekeren, dan kunt u dit in combinatie met andere agrarische verzekeringen afsluiten. Onze maatwerkdienst en agrarische adviseurs helpen u graag met een deskundig advies en regelen dat uw agrarische onderneming volledig en goed verzekerd is. Daarnaast krijgt u 5% korting op de jaarpremie van uw Klaverblad Landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering als u 2 of meer zelfrijdende werktuigen in uw agrarisch bedrijf verzekert.

Persoonlijk en op maat gemaakt advies

Een agrarisch bedrijf verzekeren vraagt om specialistische kennis én kennis van de regio. Een agrarisch adviseur uit uw eigen buurt helpt u hier daarom graag bij. Samen met één van onze maatwerkspecialisten komt hij bij u langs voor een persoonlijk gesprek en een inspectie van uw onderneming. Van hen krijgt u een deskundig advies en worden de verschillende soorten risico’s die u en uw agrarische onderneming lopen zo goed mogelijk verzekerd.

Vraag uw agrarisch adviseur naar een Klaverblad maatwerkspecialist

Meer informatie

Meer informatie over onze landbouwtrekkers- en werktuigenverzekering vindt u in de volgende documenten:

Verzekeringskaart

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een zakelijke verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw mkb-verzekering berekenen voordat u naar een verzekeringsadviseur gaat? Dat kan gemakkelijk en snel via onze eigen website.

Bereken uw premie