dames aan het winkelen

De Klaverblad winkelstraat_header

Voor gewoon goede ondernemers in de winkelstraat

De ambachtelijke bakker, kledingzaak en verse groenteboer. Onze verzekeringen zijn er om te zorgen dat een ondernemer kan doen waar die goed is. Een verzekeringsadviseur kan u hierover een goed advies geven.

Bereken uw premie

Zo helpen we u gewoon goed ondernemen

Onze gewoon goede mkb-verzekeringen zorgen ervoor dat iedere ondernemer gewoon kan doen waar ‘ie goed in is. Met passie een vak uitvoeren en daarbij nét dat stapje extra zetten. De bakker, boetiekeigenaar en fietsmaker die ervoor zorgen dat de service en aandacht verwachtingen overtreft. Voor een ondernemer heel gewoon, maar eigenlijk best bijzonder. Onze mkb-specialisten staan voor u als ondernemer in de winkelstraat klaar. Vraag uw adviseur naar onze gewoon goede mkb-verzekeringen en krijg advies over een verzekeringspakket op maat.

Advies over uw mkb-verzekeringen

Met uw bedrijf wilt u natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Toch is het ene bedrijf het andere niet en bent ook u als ondernemer uniek. Met zijn kennis en ervaring weet een verzekeringsadviseur u als geen ander een op maat gemaakt advies te geven over de dekkingen die passen bij uw risico’s. Daarom bieden wij onze mkb-verzekeringen aan via een verzekeringsadviseur. Heeft u nog geen adviseur? We helpen u graag bij het vinden ervan.

Vind een adviseur

man maakt de zool van een laars weer netjes

Onze mkb-specialisten staan voor u klaar

Minstens zo bijzonder is onze service voor deze ondernemers. Want een verzekering gaat verder dan alleen een polis en premie. Onze mkb-specialisten zijn op de hoogte van wat er speelt in de winkelstraat. We zorgen er daarom samen met de adviseur voor dat u niet voor verassingen komt te staan. En bij schade zetten wij dan ook net dat stapje extra, om ervoor te zorgen dat u ononderbroken kunt blijven ondernemen.

Snel een premieberekening voor ondernemers in de winkelstraat

De Klaverblad mkb-verzekeringen zijn er voor alle ondernemers. En in het bijzonder voor ondernemers in de winkelstraat. Bent u ook ondernemer in de winkelstraat? Bereken dan snel uw premie! En maak een afspraak met een adviseur.

Bereken uw premie

man en vrouw bekijken stoffen

polis check_icoon gewoon goede verzekering

Gewoon goede mkb-verzekeringen  

Bij Klaverblad weten we heel goed dat het ene bedrijf het andere niet is. Daarom hebben wij dekkingen die specifiek en relevant zijn voor uw bedrijf.

klokje_icoon voor snel online offerte

Bijzonder goede service 

Reken bij ons op een bijzonder goede service. Zo doen wij bij de meeste bedrijven een inspectie waarin we de risico’s in kaart brengen. En als u schade heeft, dan zorgen we voor een snelle afhandeling, zodat u ook zo snel mogelijk weer door kunt met ondernemen.

envelopcheck_icoon maatwerk offerte

Zekerheid voor uw bedrijf 

We doen voor u een gratis waardebepaling van het gebouw en bieden we daarnaast een garantie tegen onderverzekering. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

Onze gewoon goede mkb-verzekeringen op een rij

Of u nu een ijssalon runt, een eigen kapperszaak heeft of schoenmaker bent: hieronder vindt u een overzicht van onze mkb-verzekeringen. Gewoon goed, voor alle ondernemers en in het bijzonder voor de ondernemer in de winkelstraat.

Bekijk ons MKB-verzekeringspakket

Verzekerd van passend advies

Welke verzekering het beste bij uw bedrijf past? Dat hangt af van uw bedrijfssituatie en wensen. Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een zakelijke verzekeringsadviseur

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Wilt u alvast de premie van uw mkb-verzekering berekenen voordat u naar een verzekeringsadviseur gaat? Dat kan gemakkelijk en snel via onze eigen website.

Bereken uw premie