Organisatiestructuur

U kent ons als Klaverblad Verzekeringen. Dat is onze handels- en merknaam. Die naam gebruiken we in bijvoorbeeld onze reclames, brochures en brieven.

Klaverblad Verzekeringen is een verzekeringsgroep en bestaat uit verschillende onderdelen. De namen daarvan komt u niet dagelijks tegen. Alle onderdelen zijn gevestigd in Zoetermeer. Over de belangrijkste onderdelen vertellen we graag wat meer.

Coöperatie Klaverblad Verzekeringen U.A.

Coöperatie Klaverblad Verzekeringen U.A. staat aan het hoofd van de verzekeringsgroep. Hieronder valt verzekeringsmaatschappij Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V.

Alle natuurlijke en rechtspersonen die een verzekering bij een van de verzekeringsmaatschappijen  afsluiten, worden lid van de Coöperatie. Als u dit niet wilt, dan kunt u dit aan ons doorgeven. U kunt

hiervoor het contactformulier op deze website gebruiken.

KvK-nummer: 27016035

Klaverblad Schadeverzekerings­maatschappij N.V.

Dochtermaatschappij Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. is er voor onze schadeverzekeringen, zoals woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, auto- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27026608

Rechtsbijstand in onafhankelijke stichting

Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. werkt ook samen met Klaverblad Rechtsbijstand Stichting. Dit is een onafhankelijke stichting die juridische hulp geeft aan klanten met een rechtsbijstandverzekering bij Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V.

KvK-nummer: 41156255

Klaverblad Assurantiën B.V.

Ons gebouw en onze faciliteiten worden ook gebruikt door Klaverblad Assurantiën. Dit is een verbonden bemiddelaar. Deze bemiddelt voor klanten die geen onafhankelijke verzekeringsadviseur willen hebben, maar die hun verzekering rechtstreeks bij ons willen afsluiten.

Vergunningnummer AFM: 12000473

KvK-nummer: 27257951