Klaverblad Rechtsbijstand: een nieuwe werkwijze en eigen advocatenkantoor Het afgelopen jaar zijn we binnen de afdeling Rechtsbijstand druk bezig geweest om een nog betere rechtshulpverlening te bieden.

Klaverblad Rechtsbijstand: een nieuwe werkwijze en eigen advocatenkantoor

Sinds 25 augustus 2023 heeft onze Rechtsbijstand Stichting daarom een eigen advocatenkantoor met zes toegewijde advocaten. Op die manier kunnen we nog efficiƫntere rechtshulp bieden.

3 voordelen van Klaverblad Rechtsbijstand

De nieuwe werkwijze van onze afdeling Rechtsbijstand is bedoeld om onze klanten nog beter en sneller te helpen. Hieronder vertellen we over de drie grootste voordelen.

1. Sneller en efficiƫnter

Het Rechtsbijstand Service team is onze eerste hulplijn waar je als klant meteen terecht kunt voor een luisterend oor en geruststelling. In de meeste gevallen kunnen we direct helpen, bijvoorbeeld met juridisch advies dat gelijk toegepast kan worden.

2. Een eigen advocatenkantoor

Naast de verandering in de standaard dossierbehandeling hebben we bij Klaverblad Rechtsbijstand nu onze eigen advocaten in dienst. Bij sommige procedures van de rechtbank is een verplichte vertegenwoordiging van een advocaat noodzakelijk. Voorheen moesten we deze zaken uitbesteden aan een extern advocatenkantoor, maar nu kunnen we je blijven bijstaan. Natuurlijk met de vertrouwde service die je van ons gewend bent.

3. Specialistische service

Heb je een gedekt juridisch probleem dat vraagt om meer expertise? Dan wordt het dossier doorgegeven een van onze juristen en advocaten voor specialistische rechtshulp.

Krijg rechtshulp van een juridisch expert

Bij Klaverblad helpen we je graag gewoon goed bij een juridisch probleem. Vraag je adviseur naar onze rechtsbijstandverzekering.

Zoek een adviseur