Martijn over werken bij Klaverblad Martijn komt pas net kijken bij Klaverblad. Nadat hij bij ons terecht kwam voor een afstudeerstage voor zijn opleiding Financial Services Management, werkt hij nu op de afdeling Acceptatie Particulier.

“Mijn eerste ervaring met Klaverblad was heel leuk. Toen ik een stage zocht, ben ik maar eens wat rond gaan mailen naar verschillende bedrijven.

Van Klaverblad kreeg ik binnen 24 uur een heel enthousiaste reactie en na een leuk en open gesprek was ik welkom voor mijn stage. Ik merkte dat ze echt op zoek waren naar wat ze voor me konden betekenen. Dat vind ik heel typerend voor Klaverblad.”

“Er zijn soms pieken dat het wel echt druk is, maar wat mij betreft is er een gezonde werkdruk. Het team is een mooie mix qua leeftijd, ervaring, man-vrouw en de sfeer is heel goed.

Ik heb twee weken op kantoor gewerkt en toen kwam de eerste lockdown. Ik heb dus veel thuis moeten leren. Mijn leidinggevende en collega’s hebben me heel goed begeleid en stimuleren me in mijn werk.

Als je leergierig bent en initiatief neemt, wordt dat echt gezien en gewaardeerd. Klaverblad is klein genoeg om je te zien en groot genoeg om je verder te ontwikkelen. Ik vind het hier echt heel fijn.”


Bekijk al onze vacatures