Waarom is Klaverblad hoofdsponsor van het NK Tegelwippen? Waarom wij hoofdsponsor zijn van het NK Tegelwippen? We leggen graag uit welke groene visie wij delen.

Waarom is Klaverblad hoofdsponsor van het NK Tegelwippen?

Bij Klaverblad werken we toe naar een groenere en duurzamere toekomst voor iedereen. Daarom zijn we vol trots de hoofdsponsor van het NK Tegelwippen. Waarom? Omdat dit evenement – waarbij we groenere tuinen stimuleren - naadloos aansluit bij onze visie op maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Zo creëren we samen een leefbare en groene omgeving.

De groene beweging

Als Klaverblad geloven we in de kracht van samenwerking wanneer het aankomt op onze verduurzamingsdoelstellingen. De samenwerking als sponsor met NK Tegelwippen maar vooral met jou. Met het NK Tegelwippen begint een beweging die mensen bewustmaakt van de kracht van groen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor biodiversiteit, creëren we met elkaar een groenere leefomgeving en kunnen de straten weer ademen.

Door het NK Tegelwippen te sponsoren willen we niet alleen bewustzijn vergroten, maar er ook voor zorgen dat onze steden en dorpen en mooier uitzien. Want laten we eerlijk zijn, wie wordt er niet vrolijk van een tuin vol bloemen en groen?

Doe mee!

Wip jij de tegels er ook uit? Vergeet dan niet je tegeloogst op te geven via NK Tegelwippen. Wie weet staat jouw gemeente straks op nummer 1! En bij een wedstrijd horen natuurlijk prijzen. Zo kun je als gemeente een prijs winnen maar worden mogelijk ook je eigen groene prestaties beloond. Samen toveren we de straten om tot kleurrijke bloemenzeeën en groene oases waar mens en natuur samengaan.

Meer blogs