Digitaal en duurzaam

Door te kiezen voor digitale post helpt u samen met ons aan een duurzaam milieu. Stapt u ook over via ons online formulier?

  • Informatie over uw verzekering direct in uw mailbox
  • Uw polis en groene kaart altijd bij de hand
  • Documenten snel, veilig en betrouwbaar verzonden
  • Gemakkelijk online betalen via iDEAL

Waarom digitaal en duurzaam?

Als coöperatie vinden we het belangrijk om bij te dragen aan een prettige samenleving. Het maken van duurzame en milieuvriendelijke keuzes in en rondom ons kantoor hoort daar wat ons betreft ook bij. Daarnaast zijn we op weg naar klimaatneutraal beleggen en werken we samen met Stichting EcoWare. U als klant de optie geven om uw verzekeringsdocumenten digitaal te ontvangen is nog zo’n manier om milieubewust bezig te zijn. Wist u bijvoorbeeld dat we met de overstap naar digitale post in één jaar tijd al 46 bomen hebben bespaard?

Meld u nu aan

Andere voordelen van digitale post

Het versturen van digitale post doen wij via Postex. Dit is mogelijk voor al uw verzekeringen, behalve voor uw invalidenvoertuigverzekering.

Het versturen van digitale post gebeurt uiteraard op een betrouwbare manier, maar dan nog sneller en makkelijker. Andere voordelen van digitale post zijn:

  • U krijgt een e-mail als er nieuwe informatie over uw verzekering is

  • U heeft uw polis en andere verzekeringsdocumenten altijd bij de hand

  • U ontvangt alle documenten sneller en veilig

  • U kunt gemakkelijk online betalingen doen via iDEAL

Wie is Postex?

Postex is een ervaren organisatie in het versturen van digitale post. Klaverblad en meer dan 250 bedrijven & (semi-)overheidsorganisaties gebruiken Postex. Met de inzet van Postex weet Klaverblad zeker dat uw digitale post met zorg en op een veilige manier naar u verstuurd wordt. Bezoek de website van Postex voor meer informatie.

Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden.

Wat voor berichten ontvangt u via digitale post?

Met digitale post bedoelen wij bijvoorbeeld uw polis en polisvoorwaarden en andere verzekeringsdocumenten, zoals uw groene kaart. Betaalt u normaal gesproken via accept giro of ontvangt u een betaalherinnering van ons? Geen probleem. U betaalt gemakkelijk en snel online via iDEAL. Hieronder geven we een voorbeeld van een digitaal bericht van ons en van een online betaalverzoek.

Voorbeeld mail digitale polis

Zo ziet een digitaal bericht van Klaverblad eruit. Via de groene knop komt u in de omgeving waar uw polis en andere verzekeringsdocumenten staan.

Voorbeeld digitaal betaalverzoek

Zo ziet een digitaal betaalverzoek van Klaverblad eruit. Via de groene knop komt u terecht in een beveiligde betaalomgeving van Postex. De factuur krijgt u altijd als bijlage meegestuurd.

Hoe kunt u digitale post teruglezen?

U ontvangt van ons een e-mail op het moment dat er een nieuwe polis voor u klaar staan. Via de link in deze e-mail komt u in de beveiligde Postex-omgeving, waar u uw documenten vindt. Uw privacy en veiligheid gaan uiteraard voorop. Daarom verwijderen wij deze documenten na 1 jaar. Ook de linkjes naar de documenten in onze e-mail doen het na 1 jaar dus niet meer. Het is daarom handig om alle verzekeringsdocumenten die u van ons ontvangt, op te slaan op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of op de harde schijf van uw computer. Nog beter is om ze ook nog even naar uw persoonlijke mail sturen. Zo heeft u alle belangrijke informatie rondom uw verzekering altijd bij de hand.

Meld u aan voor digitale post

Wilt u graag overstappen naar digitale post? Dit kan voor al uw verzekeringen, behalve voor uw invalidenvoertuigverzekering. U kunt zich aanmelden via ons online formulier. Vervolgens maken wij de aanmelding voor u in orde. Daarna ontvangt u informatie rondom uw Klaverblad verzekering(en) digitaal. Heeft u nog vragen? Bel dan met 079 3 204 549. We helpen u graag!