Rentedaling en hagel drukken resultaat Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen sloot 2016 af met een resultaat na belastingen van negatief € 52,8 miljoen. In 2015 was dat een winst van € 2,5 miljoen. Het lagere resultaat is voornamelijk het gevolg van de verder gedaalde marktrente en grote schades. De brutopremies stegen met 3,3% van € 190,6 miljoen in 2015 tot € 196,8 miljoen in 2016.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen vernieuwt commercials

Klaverblad Verzekeringen voert een vernieuwing door in de serie commercials die op televisie en radio uitgezonden worden. De verzekeraar noemt in elke commercial een klantvoordeel van het verzekerd zijn bij Klaverblad.

Lees verder

Vertrek Richard van der Hart bij Klaverblad Verzekeringen

De Raad van Commissarissen van Klaverblad Verzekeringen maakt bekend dat Richard van der Hart (63) om persoonlijke redenen besloten heeft per 11 januari 2017 zijn functie neer te leggen als directievoorzitter van Klaverblad Verzekeringen. Hij zal nog enkele maanden beschikbaar zijn voor overdracht.

Lees verder

Tiende commercial Klaverblad Verzekeringen

Vanavond is er weer een nieuwe Klaverblad-commercial te zien op televisie. Het is de tiende commercial die vertelt wie Klaverblad is: een verzekeraar die al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen biedt.

Lees verder