hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Nummer 1 in IG&H PerformanceMonitor Schade Zakelijk

Elk jaar brengt IG&H de tevredenheid van verzekeringsadviseurs in kaart. In de categorie Schade Zakelijk staat Klaverblad dit jaar op de 1e plaats! Onze algemeen directeur Peter Paul Barth en divisiemanager Commercie Esther Oostrom vertellen in een interview met AM waaraan we die positie te danken hebben. En in de categorie Inkomen Individueel van de IG&H PerformanceMonitor behaalden we met onze AOV een mooie 2e plek.
Lees verder

Op reis en het coronavirus | De voorwaarden voor onze annuleringsverzekering

Gelukkig raakt het coronavirus steeds meer op de achtergrond. Toch levert het soms nog wat onzekerheid op bij het boeken van een vakantie.
Lees verder

Klaverblad nummer 1: Meest klantgerichte verzekeraar

Klaverblad is in een onderzoek van MT/Sprout nummer 1 geworden in de categorie Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector verzekeringen! In het blad MT1000, van 8 december 2022, vertellen divisiemanagers Esther Oostrom en Maurice van der Putten in een interview trots dat wij bij Klaverblad mensen helpen heel gewoon vinden.
Lees verder

Klaverblad nummer 1 in groep ‘nieuwkomers’ in de Eerlijke Verzekeringswijzer

Het afgelopen jaar heeft Klaverblad haar beleggingsbeleid verder aangescherpt en ethische kaders toegevoegd. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want de Eerlijke Verzekeringswijzer laat de organisatie met vijftien (15) punten stijgen.
Lees verder

Pas op voor babbeltrucs rondom de brandveiligheid van uw woning

Zoals u weet verzinnen criminelen eens in de zoveel tijd een nieuwe truc om ongevraagd uw woning in te komen. Op dit moment zijn er signalen dat criminelen de verplichting van rookmelders hiervoor gebruiken. In dit bericht leggen we u uit hoe dit precies zit, zodat u dit ongewenste bezoek buiten de deur houdt.
Lees verder

Een jaar na dato… zware overstromingen in Limburg Juli 2021

Het is inmiddels een jaar geleden dat Limburg getroffen werd door zware overstromingen. We blikken terug op deze afschuwelijke tijd.
Lees verder
1 2 3 4 5 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus