Annemarie Mijer nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen heeft Annemarie Mijer (1970) benoemd tot commissaris. Mijer is sinds begin dit jaar werkzaam bij ABN AMRO als Head Central Risk Management. Daarvoor was zij onder andere CRO en lid van de Raad van Bestuur bij Delta Lloyd en CRO bij Nationale-Nederlanden Leven.

Lees verder

Klaverblad verkoopt levenportefeuille aan Lifetri Groep

Klaverblad Verzekeringen verkoopt Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep. Dat zijn beide partijen op woensdag 1 mei 2019 overeengekomen. De verkoop is voorwaardelijk, omdat de relevante toezichthouders de transactie nog moeten goedkeuren.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad AOV Flex

Klaverblad komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering: de Klaverblad AOV Flex. “Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze die te duur vinden. De Klaverblad AOV Flex heeft een korte uitkeringsduur en is daardoor een goede én betaalbare optie. Door de vele keuzemogelijkheden en doordat de verzekering tijdens de looptijd makkelijk is aan te passen, kan de ondernemer steeds inspelen op zijn situatie.” vertelt Vera van Putten, Manager Productontwikkeling.

Lees verder