Motorvoertuigen onterecht afgemeld door de RDW

Heeft u onlangs een brief van de RDW ontvangen dat de dekking is stopgezet? Als u de dekking niet zelf heeft stopgezet, dan is het mogelijk dat het om een onterechte beëindiging van de verzekering gaat. Hier vertellen we u graag meer over.

Lees verder

Lasergamen dankzij Klaverblad

Klaverblad heeft heel wat Utrechtse gezinnen blij kunnen maken met vrijkaarten voor lasergamen. Klaverblads rayonmanager Saskia de Boer bezorgde 200 vrijkaarten bij een uitgiftepunt van de Utrechtse voedselbank.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen legt stevig fundament voor de toekomst

Klaverblad heeft een goed jaar achter de rug. De financiële resultaten en de solvabiliteit zijn sterk verbeterd en de premieomzet is stevig gegroeid. “Naast bestaande klanten hebben veel nieuwe klanten hun vertrouwen in Klaverblad gesteld en hun verzekeringen bij ons afgesloten” aldus Peter Paul Barth, algemeen directeur. Het woord ‘verandering’ is voor Klaverblad kenmerkend voor het jaar 2017. De directie is vernieuwd en uitgebreid. Peter Paul Barth: “We constateren met tevredenheid dat Klaverblad in 2017 het fundament gelegd heeft om de ingezette veranderingen verder vorm te geven.”

Lees verder