hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Algemeen

Sharon van Herel nieuwe CEO Klaverblad Verzekeringen

Per 1 juni 2024 is Sharon van Herel de nieuwe Algemeen directeur van Klaverblad Verzekeringen. Van Herel maakt de overstap van HDI Global Nederland, grootzakelijke verzekeraar in Rotterdam. Ze was hier zestien jaar werkzaam, waarvan zes als Managing Director. Bij Klaverblad neemt ze het stokje over van Albert Bakker die sinds november jl. de functie vervulde van Algemeen directeur ad interim.
Lees verder

Jaarcijfers 2023 Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen sluit 2023 af met een stijging in het premievolume en solvabiliteit. Ook behaalde de organisatie hoge beleggingsresultaten en verbeterde ze de winstgevendheid van de schadeportefeuille.
Lees verder

Peter Paul Barth stopt als CEO bij Klaverblad Verzekeringen

Na een dienstverband van 32 jaar vertrekt Peter Paul Barth als CEO van Klaverblad Verzekeringen.
Lees verder

Klaverblad maakt plaats voor groen

Maak plaats voor groen. Zo luidt de naam van de vernieuwde campagne van Klaverblad Verzekeringen die op maandag 22 mei - de internationale dag van de biodiversiteit - is gestart.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen jaarcijfers 2022

Klaverblad Verzekeringen heeft 2022 afgesloten met een verlies van € 43,2 miljoen. De resultaten zijn beïnvloed door negatieve beleggingsresultaten, een aantal grote stormschades en negatieve uitloop bij letselschades. Het premievolume en de solvabiliteit van de organisatie zijn gestegen. Ook de kwaliteit van de dienstverlening bleef op peil.
Lees verder

Vanaf 1 juni 2023 geen acceptgiro, maar een betaalverzoek

Al jaren neemt het gebruik van de acceptgiro af, maar per 1 juni 2023 is het dan echt zover. Dan houdt de papieren acceptgiro op met bestaan. In plaats van een acceptgiro krijgt u dan van ons een (digitaal) betaalverzoek.
Lees verder
1 2 3 4 5

Speciaal voor adviseurs

Interview in AM: Een technische inspectie is nodig, maar hélpt ondernemers ook

Sinds vandaag leest u op de website van AM een interview met Simon de Waard, technisch inspecteur bij Klaverblad, over het belang van inspecties en hoe dat helpt.
Lees verder

Nieuw! De Klaverblad Autoverzekering & pakketkorting particulier en mkb

Het is voor ons belangrijk dat onze producten goed bij onze klanten passen. Op het gebied van voorwaarden, maar uiteraard ook als het aankomt op de premie.
Lees verder

Onze gewoon goede AVB nu nog aantrekkelijker

Kent u onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) al? Deze verzekering is vanaf 21 februari 2024 nóg aantrekkelijker. Van meeverzekerde garderoberisico's en webwinkelactiviteiten tot een opzichtdekking: we vertellen u graag waarom onze AVB voor mkb'ers een gewoon goede keuze is.
Lees verder

Klaverblad aan kop met AOV en Zakelijk in IG&H Performance Monitor

Ook dit jaar hebben we een 1e plek in de IG&H Performance Monitor behaald. Met een 7,9 beoordelen verzekeringsadviseurs ons als beste verzekeraar op het gebied van individuele inkomensverzekeringen (AOV). Voor Schade Zakelijk kregen we een 7,7 toebedeeld en behaalden we ook een 1e plaats. Een heel mooi resultaat, waar we trots op zijn!
Lees verder