hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Klaverblad in de Eerlijke Verzekeringswijzer

Samen met zeven andere middelgrote verzekeraars is Klaverblad dit jaar voor het eerst opgenomen in de Eerlijke Verzekeringswijzer. De Eerlijke Verzekeringswijzer beoordeelt hoe duurzaam het beleggingsbeleid van verzekeraars is.
Lees meer

Wateroverlast door noodweer? We helpen u graag!

Hevige regen zorgt regionaal voor veel wateroverlast. Vooral Limburg is zwaar getroffen. Woningen zijn ondergelopen met water en straten zijn veranderd in rivieren. Natuurlijk zijn we er voor al onze klanten die hier schade door oplopen.
Lees meer

Klaverblad Verzekeringen lanceert nieuwe commercial

Vanaf 5 juli is de nieuwe televisiecommercial van Klaverblad Verzekeringen te zien. Met de commercial ‘Het beste met mensen voor hebben’ wil Klaverblad laten zien dat het bij haar niet om winst, maar om mensen draait en dat Klaverblad daarom graag samenwerkt met bedrijven die het beste met mensen voor hebben.
Lees meer

Nieuw: Directe Schadeafhandeling voor WA-verzekerde personenauto’s

Vanaf 1 juli 2021 kunnen klanten die door een botsing schade aan hun WA-verzekerde personenauto hebben opgelopen dit direct bij ons melden. Wel zo snel én makkelijk.
Lees meer

Op reis in coronatijd | verruimde voorwaarden voor onze annuleringsverzekering

We mogen weer meer naar het buitenland. Goed nieuws! We zijn tenslotte allemaal toe aan een fijne zomervakantie. Maar het blijft een onzekere tijd. Omdat Klaverblad graag helpt als onverwacht de situatie verandert, houden wij voor deze periode hier in onze reisverzekering rekening mee. We hebben dan ook de voorwaarden van onze annuleringsverzekering tijdelijk verruimd.
Lees meer

Samenwerking met 1Medisch Adviseur

Letselschade hebben is heftig. We vinden dat mensen met letselschade zoveel mogelijk aandacht aan hun herstel moeten kunnen besteden en daarom willen we hen zo snel mogelijk helpen. Uit onderzoek naar langlopende letselschades blijkt dat het medisch traject een van de factoren is die de afwikkeling van een letselschade vertraagt. Door de samenwerking met 1Medisch Adviseur aan te gaan, kunnen we hier iets aan doen.
Lees meer
1 2 3 4 5 Volgende Laatste

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus