hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Peter Paul Barth stopt als CEO bij Klaverblad Verzekeringen

Na een dienstverband van 32 jaar vertrekt Peter Paul Barth als CEO van Klaverblad Verzekeringen.
Lees verder

Klaverblad maakt plaats voor groen

Maak plaats voor groen. Zo luidt de naam van de vernieuwde campagne van Klaverblad Verzekeringen die op maandag 22 mei - de internationale dag van de biodiversiteit - is gestart.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen jaarcijfers 2022

Klaverblad Verzekeringen heeft 2022 afgesloten met een verlies van € 43,2 miljoen. De resultaten zijn beïnvloed door negatieve beleggingsresultaten, een aantal grote stormschades en negatieve uitloop bij letselschades. Het premievolume en de solvabiliteit van de organisatie zijn gestegen. Ook de kwaliteit van de dienstverlening bleef op peil.
Lees verder

Vanaf 1 juni 2023 geen acceptgiro, maar een betaalverzoek

Al jaren neemt het gebruik van de acceptgiro af, maar per 1 juni 2023 is het dan echt zover. Dan houdt de papieren acceptgiro op met bestaan. In plaats van een acceptgiro krijgt u dan van ons een (digitaal) betaalverzoek.
Lees verder

Nummer 1 in IG&H PerformanceMonitor Schade Zakelijk

Elk jaar brengt IG&H de tevredenheid van verzekeringsadviseurs in kaart. In de categorie Schade Zakelijk staat Klaverblad dit jaar op de 1e plaats! Onze algemeen directeur Peter Paul Barth en divisiemanager Commercie Esther Oostrom vertellen in een interview met AM waaraan we die positie te danken hebben. En in de categorie Inkomen Individueel van de IG&H PerformanceMonitor behaalden we met onze AOV een mooie 2e plek.
Lees verder

Klaverblad nummer 1: Meest klantgerichte verzekeraar

Klaverblad is in een onderzoek van MT/Sprout nummer 1 geworden in de categorie Meest klantgerichte bedrijf van Nederland in de sector verzekeringen! In het blad MT1000, van 8 december 2022, vertellen divisiemanagers Esther Oostrom en Maurice van der Putten in een interview trots dat wij bij Klaverblad mensen helpen heel gewoon vinden.
Lees verder
1 2 3 4 5 Volgende