hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Klaverblad nummer 1 in groep ‘nieuwkomers’ in de Eerlijke Verzekeringswijzer

Het afgelopen jaar heeft Klaverblad haar beleggingsbeleid verder aangescherpt en ethische kaders toegevoegd. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want de Eerlijke Verzekeringswijzer laat de organisatie met vijftien (15) punten stijgen.
Lees verder

Pas op voor babbeltrucs rondom de brandveiligheid van uw woning

Zoals u weet verzinnen criminelen eens in de zoveel tijd een nieuwe truc om ongevraagd uw woning in te komen. Op dit moment zijn er signalen dat criminelen de verplichting van rookmelders hiervoor gebruiken. In dit bericht leggen we u uit hoe dit precies zit, zodat u dit ongewenste bezoek buiten de deur houdt.
Lees verder

Een jaar na dato… zware overstromingen in Limburg Juli 2021

Het is inmiddels een jaar geleden dat Limburg getroffen werd door zware overstromingen. We blikken terug op deze afschuwelijke tijd.
Lees verder

Klaverblad nummer 4 in de lijst van klantvriendelijkste verzekeraars

Klaverblad Verzekeringen heeft dit jaar een mooie 4e plaats gehaald in de lijst van ‘Klantvriendelijkste verzekeraars van Nederland’.
Lees verder

Schade door noodweer melden?

We verwachten veel schademeldingen door het noodweer in het zuidoosten van Nederland. Uiteraard helpen we u graag op het moment dat u schade heeft.
Lees verder

Hessel Dikkers nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen

Op donderdag 7 april is Hessel Dikkers benoemd tot commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Dikkers is een zeer ervaren bestuurder en toezichthouder. Hij is werkzaam als CIO bij de Nederlandse Spoorwegen en kent vanuit zijn werkzame verleden de bank- en verzekeringsmarkt goed door functies bij SNS REAAL, SNS Bank en ABN AMRO.
Lees verder
1 2 3 4 5 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus