Nummer 1 in IG&H PerformanceMonitor Schade Zakelijk

Elk jaar brengt IG&H de tevredenheid van verzekeringsadviseurs in kaart. In de categorie Schade Zakelijk staat Klaverblad dit jaar op de 1e plaats! Onze algemeen directeur Peter Paul Barth en divisiemanager Commercie Esther Oostrom vertellen in een interview met AM waaraan we die positie te danken hebben. En in de categorie Inkomen Individueel van de IG&H PerformanceMonitor behaalden we met onze AOV een mooie 2e plek.

“Als je een goede verzekeraar wilt zijn, moet je ook denken in mogelijkheden”

De PerformanceMonitor heeft ons als meest gewaardeerde zakelijke schadeverzekeraar aangewezen. We willen mensen helpen met een persoonlijke maatwerk-aanpak. Dat dit lukt én gezien wordt, is mooi en een compliment voor ons allemaal.

In het interview zegt Peter Paul Barth daarover: “Onze strategie is dat we in de breedte deskundig willen blijven. Als je een goede verzekeraar wilt zijn, moet je ook moeilijke risico’s kunnen verzekeren. Er zijn altijd grenzen. Zaken waar we geen verstand van hebben verzekeren we niet. maar voor alles wat binnen onze expertise valt geldt dat we altijd willen beoordelen of we de risico's van de klant kunnen verzekeren.”

peterpaul en esther HR

Zakelijke schadeverzekeraar

Voor het komende jaar is onze doelstelling om onze bekendheid als zakelijke schadeverzekeraar te vergroten. “Gelukkig is die bij adviseurs al goed”, zegt Esther Oostrom in het interview. “Zeker omdat de behoefte aan advies bij het mkb groot is. Ook op productniveau willen we meer focus aanbrengen: denk aan een pakket dat specifiek is gericht op loodgieters of de detailhandel.”

Lees het hele interview

Ook onze AOV komt goed uit de bus

In de categorie Inkomen Individueel van de IG&H PerformanceMonitor behaalden we met onze AOV een mooie 2e plek. Waar we bij de zakelijke verzekeringen op onze maatwerkdienst veel waardering krijgen, worden we op het gebied van onze AOV vooral gewaardeerd op onze behulpzaamheid, bereikbaarheid en het meedenken.

performancemonitor aov

Beeld: am:web

Over het IG&H onderzoek

Jaarlijks onderzoekt IG&H met de IG&H PerformanceMonitor hoe tevreden verzekeringsadviseurs zijn over de samenwerking met verzekeraars. Steeds meer processen en handelingen worden digitaal. Door deze toename treedt de menselijke kant van verzekeren vaker naar de achtergrond. De PerformanceMonitor meet welke verzekeraars hierin het verschil blijven maken.

Bekijk hier alle resultaten