Klaverblad aan kop met AOV en Zakelijk in IG&H Performance Monitor

Ook dit jaar hebben we een 1e plek in de IG&H Performance Monitor behaald. Met een 7,9 beoordelen verzekeringsadviseurs ons als beste verzekeraar op het gebied van individuele inkomensverzekeringen (AOV). Voor Schade Zakelijk kregen we een 7,7 toebedeeld en behaalden we ook een 1e plaats. Een heel mooi resultaat, waar we trots op zijn!

Een 7,9 voor onze inkomensverzekeringen

In de categorie ‘Inkomensverzekeringen’ kregen we het rapportcijfer: 7,9. Dit betekent niet alleen een hogere score dan vorig jaar, maar ook de 1e plaats in deze categorie. Hierover schrijft het AM: “Een jaar geleden deed de verzekeraar het met een ook al mooie 7,8 en bleef daarmee nipt achter bij ASR, die toen nog een 7,9 wist te behalen. Dit jaar is het stuivertje wisselen en staat Klaverblad aan kop”.

Goede dekking tegen een reële prijs

Met onze dienstverlening richten wij ons op de goede ondersteuning van de verzekeringsadviseur. En dit rapportcijfer bevestigt dat wij dit heel goed doen. Volgens Albert, directeur van Klaverblad, is het daarom dus eigenlijk ook geen verrassing. Zo zegt hij tegen het AM: “Wat je zaait, oogst je op een gegeven moment. Wij bieden nu eenmaal echt een goede dekking. Een goede dekking tegen een reële prijs. En daar doen we dus een ongewoon goede service bij”. Ondanks dat hij niet verbaasd is over dit resultaat, is hij natuurlijk wel erg trots. “We zijn er trots op dat we met onze organisatie zo’n prestatie hebben geleverd; we zijn toch een kleinere organisatie”, aldus Albert.

"Het is altijd leuk en fijn om te zien dat onze werkwijze wordt gewaardeerd. We proberen met elkaar onze klanten een uitstekende service te bieden en zijn er trots op dat dat ook lukt" - Peter Diekman, acceptatie AOV

Een 7,7 voor onze zakelijke schadeverzekeringen

Ook in de categorie 'Schade Zakelijk' kwamen we met een mooie 7,7 op nummer 1. AM licht toe: “Klaverblad weet als geen ander in te spelen op de behoefte aan eenvoudige (pakket)verzekeringen, en flexibiliteit en maatwerk voor complexe risico’s." En aanvullend: "Klaverblad weet zich te profileren met een concurrerende premiestelling, in het bijzonder voor het kleinbedrijf”.

Maatwerk

Twee resultaten om trots op te zijn dus. Volgens Mischa Zervaas, acceptatie Schade zakelijk, is juist het leveren van maatwerk en het écht meedenken met de adviseur wat ons zo uniek maakt. “Wij denken niet in het wel of niet kunnen aanvinken van bepaalde hokjes, maar denken juist mee om tot een goede verzekeringsoplossing te komen”, aldus Mischa.

“Wij denken niet in het wel of niet kunnen aanvinken van bepaalde hokjes, maar denken juist mee om tot een goede verzekeringsoplossing te komen.” - Mischa Zervaas, acceptatie Schade zakelijk

Maatwerkspecialist Twan van Limpt onderschrijft dit: “De dienst die maatwerkspecialisten bieden is best uniek, maar juist in de agrarische sector cruciaal. Het is namelijk inherent aan de sector dat elk bedrijf anders is. Dat betekent dat er daarom bijna geen ‘standaard’ oplossingen mogelijk zijn”.

IG&H monitor, wat is dat?

Elk jaar brengt IG&H in kaart hoe tevreden verzekeringsadviseurs zijn over de verzekeringsmaatschappijen met wie zij samenwerken. Hierbij kijken ze naar verschillende soorten verzekeringen en krijgen verzekeraars per categorie een cijfer.