Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 mei 2017

    Terwijl de angst bestond dat alle verzekeraars mijn moeder niet zouden aannemen voor het verzekeren van haar auto vanwege een 1x stornatie bij haar vorige verzekeraar die vervolgens de boel op stop zette, heeft Klaverblad na een zeer positief telefonisch gesprek met 1 van hun medewerkers haar gewoon een lopende verzekering gegeven. Super tof! Helemaal blij!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Vervangen van een ruit en de financiƫle afhandeling van de claim (glasverzekering) binnen een week afgerond. Klasse!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Super tevreden! Alle hulp gehad die ik kon krijgen. Jullie zijn enorm voor mij opgekomen waardoor ik een mooi bedrag aan smarte geld heb mogen ontvangen!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 mei 2017

    complimenten voor de snelheid, persoonlijke benadering en professionaliteit. Ik ben erg blij dat ik overgestapt ben naar klaverblad!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 mei 2017

    Super geregeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 mei 2017

    Claimafhandeling is eenvoudig en de beoordeling volgt snel.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    2 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 april 2017

    Zoveel reclame en geen hulp bij telefonische info en of aanvraag. Het enige antwoord wat je krijgt is " dat moet u via de website regelen" Echt zo onvriendelijk en kortaf !!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Goedemorgen, Hartelijk dank dat u uw mening met ons deelt. Wij vinden het erg vervelend dat u het contact met ons als onprettig heeft ervaren. Wij nemen via de mail nog contact met u op voor verdere details. Met vriendelijke groet, Klaverblad Verzekeringen

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen