Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 december 2017

    Snel en duidelijke antwoorden. Snel verricht werk, precies zoals je verwacht van een verzekering. Top.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 december 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    12 december 2017

    Mijn schade is snel en naar alle tevredenheid afgehandeld. Zo zou je het wensen want de pech is al een tegenvaller en als dan de verzekering dat naar volle tevredenheid afhandelt dan is dat een geweldige opsteker! Nu heb ik zelden een beroep op mijn verzekering hoeven doen, maar dit was wel verbluffend.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    12 december 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    8 december 2017

    Gebeld met een vraag over uitbreidingsmogelijkheid van ons verzekeringspakket. Zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Ik heb precies de juiste informatie ontvangen en weet waar ik aan toe ben.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 december 2017

    Bellen met Klaverblad is een goede ervaring, je krijgt meteen iemand aan de lijn en geen keuzemenu. Ik werd ook meteen goed geholpen, heel prettig.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 december 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 december 2017

    Zeer vlotte afhandeling van de claim i.v.m. glasschade. Na het digitaal indienen van de claim direct bericht op de e-mail over het verloop van de procedure. De volgende dag bericht over de claimafhandeling en de dag erna staat het geld al op mijn rekening. Complimenten voor de klantvriendelijke en vlotte afhandeling.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    6 december 2017

    De kennis en kunde van Klaverblad heeft ertoe geleid dat het maximale uit de ontslagprocedure is gehaald. Fijn dat er bij zo'n emotionele zware tijd rondom ontslag iemand je bijstaat met objectief advies. Zeer tevreden over afhandeling.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 december 2017

    Ik ben zeer tevreden en ook met mijn tussenpersoon

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen