Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 mei 2017

    snelle afhandeling en prima service

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 mei 2017

    mijn zus en ik willen jullie bedanken voor de inzet en goede afloop. groetjes mandy vermeulen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 mei 2017

    Goedendag, ik ben al een tijdje verzekerd bij jullie en alles naar wens, het is echter wel zo dat ik eergisteren een andere auto heb aangeschaft en die weer bij jullie laten verzekeren het is een auto voor deels werk en deels om onze kindjes naar school te brengen, nu werd ik vanmorgen gebeld dat de verzekering toch niet door kan gaan ivm een wat grotere motor inhoud en daardoor wij waarschijnlijk niet mee worden vertrouwd want dat was de enige reden waarom er niet word verzekerd. Wij hebben daar zeker geen rekening mee gehouden omdat deze auto zuiniger rijd dan onze vorige... ik vind dat wij hierin teniet worden gedaan en dat jullie daar zeker niet netjes in zijn geweest, dit hadden wij niet zien aankomen, vind dit dan ook gewoon een vorm van discriminatie. Alsof we een Ferrari hebben aangeschaft...

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Goedemiddag, Heel erg bedankt dat u uw mening met ons deelt. Wij nemen via de mail nog contact met u op om inhoudelijk op de zaak in te gaan. Met vriendelijke groet, Klaverblad Verzekeringen

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 mei 2017

    Terwijl de angst bestond dat alle verzekeraars mijn moeder niet zouden aannemen voor het verzekeren van haar auto vanwege een 1x stornatie bij haar vorige verzekeraar die vervolgens de boel op stop zette, heeft Klaverblad na een zeer positief telefonisch gesprek met 1 van hun medewerkers haar gewoon een lopende verzekering gegeven. Super tof! Helemaal blij!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Vervangen van een ruit en de financiƫle afhandeling van de claim (glasverzekering) binnen een week afgerond. Klasse!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 mei 2017

    Super tevreden! Alle hulp gehad die ik kon krijgen. Jullie zijn enorm voor mij opgekomen waardoor ik een mooi bedrag aan smarte geld heb mogen ontvangen!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 mei 2017

    complimenten voor de snelheid, persoonlijke benadering en professionaliteit. Ik ben erg blij dat ik overgestapt ben naar klaverblad!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 mei 2017

    Super geregeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 mei 2017

    Claimafhandeling is eenvoudig en de beoordeling volgt snel.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen