adviseur praat met stel

Adviseur homepage header

Voor adviseurs

U logt in KlaverbladExtra.net snel, makkelijk en veilig in met eHerkenning of e-mailadres en wachtwoord. ­Logt u voor de eerste keer in of wilt u eHerkenning als inlogmethode toevoegen? Hieronder vindt u alle informatie.

Log in als adviseur

Regel makkelijk en snel uw zaken op KlaverbladExtra.net.

Inloggen

Op zoek naar een adviseur?

Bent u geen verzekeringsadviseur, maar wilt u wel advies krijgen?

Vind een adviseur in uw buurt

Onze telefonische bereikbaarheid

De afgelopen tijd merkt u mogelijk dat onze telefonische bereikbaarheid anders is dan u van ons gewend bent. Onze excuses daarvoor. We zijn druk op zoek naar de oplossing voor dit probleem. Weet dat u ook altijd ons contactformulier kunt invullen. We helpen u uiteraard graag!

Inloggen in KlaverbladExtra.net als nieuwe gebruiker

Ons extranet is een praktische en gebruiksvriendelijke omgeving waar u als adviseur al uw zaken met Klaverblad kunt regelen. Gaat u ons extranet voor de eerste keer gebruiken? Wij vertellen u hieronder graag meer over de verschillende manieren waarop u kunt inloggen. U kiest zelf wat u het fijnst vindt.

1. E-mailadres/wachtwoord met twee-factor-authenticatie

Bij deze inlogmethode gebruikt u gewoon uw e-mailadres en wachtwoord. Daarbij gebruikt u een authenticator app op uw telefoon als twee-factor-authenticatie. Dit kunt u zien als een extra vorm van beveiliging.

2. eHerkenning

U kunt bij ons ook inloggen via eHerkenning. Via uw account kunt u eHerkenning gemakkelijk toevoegen als inlogmethode. Let op: het is belangrijk dat de beheerder van eHerkenning van uw kantoor eerst de dienst ‘Adviseursportaal KlaverbladExtra.net’ toevoegt aan uw eHerkenningsprofiel.

Een account aanmaken als nieuwe gebruiker?

Bent u een nieuwe gebruiker van ons extranet en wilt u een account aanmaken? Zodra de gebruikersbeheerder van uw kantoor toegang heeft geregeld, ontvangt u per mail een uitnodiging om uw account aan te maken. Wilt u eHerkenning gebruiken dan moet ook de beheerder van eHerkenning van uw kantoor eerst de dienst 'Adviseursportaal KlaverbladExta.net' toevoegen aan uw e-Herkenningsprofiel.

Vragen over inloggen

Heeft u hulp nodig bij het inloggen of werkt er iets niet? Kijk of het antwoord op uw vraag gegeven wordt bij onze veelgestelde vragen. Stond uw vraag er niet tussen? U kunt ook altijd contact opnemen met team Relatiebeheer via relatiebeheer@klaverblad.nl of 079 - 3 204 620. Zij helpen u graag.

Wilt u met ons samenwerken?

Mensen helpen. Dat is voor ons de basis voor een fijne samenwerking. Bent u adviseur en wilt u met ons samenwerken om mensen prettig en onbezorgd te laten leven? Voor uw klanten vindt u bij ons gewoon goede verzekeringen en een snelle en persoonlijke service. Onze accountmanagers leren u graag kennen.

Samenwerken met ons

Klaverblad als meest menselijke verzekeraar

Als coöperatie denken wij niet aan winst, wel aan mensen. Dat laten we in onze nieuwe campagne zien. We kijken continu wat er om ons heen gebeurt, wat de gevolgen daarvan zijn voor onze verzekerden en hoe wij daarin kunnen helpen. Dit maakt voor ons het verschil tussen verzekeren en gewoon goed verzekeren. Bij Klaverblad vinden we dat al meer dan 150 jaar heel gewoon, maar misschien is het best bijzonder.

Verzekeren draait om mensen

Veelgestelde vragen inloggen extranet


Als u wilt inloggen met eHerkenning, dan is het belangrijk dat de beheerder van eHerkenning op uw kantoor de dienst ‘Adviseursportaal KlaverbladExtra.net’ aan uw eHerkenningsprofiel toevoegt. Dit regelt de beheerder bij de leverancier van eHerkenning.
Voor het inloggen met eHerkenning op KlaverbladExtra.net moet u deze inlogmethode toevoegen aan uw account. U doet dit door in te loggen met e-mailadres en wachtwoord en vervolgens via ‘Mijn account’ (onderaan de pagina) in het selfservice portaal eHerkenning toe te voegen.

Komt u er niet uit Team Relatiebeheer helpt u graag. Bel met 079 – 3 204 620 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@klaverblad.nl.


Als u na het inloggen geen toegang heeft, dan heeft u waarschijnlijk niet de juiste rechten. De gebruikersbeheerder van uw kantoor beheert deze rechten en kan ze voor u aanpassen als dat nodig is.

Mogelijk is de uitnodiging in uw spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval? Vraag dan aan de gebruikersbeheerder van uw kantoor om te controleren of het juiste e-mailadres is ingevoerd. Als het e-mailadres gewoon klopt, dan verstuurt team Relatiebeheer van Klaverblad de uitnodiging opnieuw naar u op. Team Relatiebeheer is telefonisch bereikbaar via 079 - 3 204 620.

Vanwege de veiligheid heeft de link een beperkte geldigheidsduur. Als u op de link in de uitnodigingsmail klikt, dan ontvangt u in uw mailbox automatisch een nieuwe uitnodiging met ook een nieuwe, geldige link.

Het is niet mogelijk om een ingevoerde naam te wijzigen. Uw naam wordt alleen gebruikt om rechts bovenin het extranet te tonen. Wilt u de ingevoerde naam toch aanpassen? Bel Team Relatiebeheer en vraag om uw huidige account te verwijderen en een nieuw account aan te maken met de juiste naam. U ontvangt per mail een link om uw account opnieuw in te stellen. Uw inlogmiddelen zoals eHerkenning en of authenticator app moeten dan opnieuw worden gekoppeld.

Met uw mobiele telefoonnummer kunnen wij een extra verificatie doen door u een code via SMS te sturen. Dit is bijvoorbeeld handig als u uw wachtwoord vergeten bent of als uw digitaal paspoort niet werkt op uw computer. Uiteraard gebruiken wij uw mobiele telefoonnummer alleen voor dit soort doeleinden en zullen wij u niet zomaar bellen.

Om als nieuwe gebruiker een account aan te maken is een mobiel telefoonnummer verplicht voor de verificatie. Weet u zeker dat u uw mobiele nummer niet vermeld hebben in uw gebruikersaccount? Nadat uw account is aangemaakt, kunt u uw mobiele nummer weer verwijderen. Houd er wel rekening meer dat functies als ‘wachtwoord vergeten’ en ‘e-mailadres vergeten’ dan niet meer mogelijk zijn.

Als u bent ingelogd, dan kunt u onderin de footer van KlaverbladExtra.net klikken op ‘mijn account’ om uw mobiele nummer aan te passen. U kiest naast het mobiele nummer voor ‘wijzigen’.

Het is mogelijk om met één account toegang te hebben tot meerdere portefeuilles. De gebruikersbeheerder van uw kantoor kan u gemakkelijk toegang geven tot meer portefeuilles.
Probeer altijd eerst via ‘e-mailadres vergeten’ of ‘wachtwoord vergeten’ uw account te herstellen. Lukt dit niet? Dan kunt u aan de gebruikersbeheerder van uw kantoor vragen om uw account op te zoeken en te kijken of deze nog geactiveerd is. Is uw gebruikersbeheerder niet aanwezig? Team Relatiebeheer van Klaverblad kijkt dan graag met u mee. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 079 – 3 204 620.

Om veiligheidsredenen is uw wachtwoord 90 dagen geldig. Daarna krijgt u een melding dat u een nieuw wachtwoord moet kiezen.

U stelt een nieuw wachtwoord in door in het inlogscherm te klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Volg verder de instructies op uw scherm. Vergeet ook niet uw mobiele telefoon bij de hand te houden, zodat u zichzelf kunt verifiëren met een SMS-code.

Klik in het inlogscherm op ‘e-mailadres vergeten’ om zo het te gebruiken e-mailadres op te vragen. U ontvangt op uw mobiele telefoon dan een SMS-bericht met het bij ons geregistreerde e-mailadres. Daarvoor is het wel belangrijk dat uw mobiele nummer ook toegevoegd is aan uw account. Ontvangt u geen SMS-bericht? De gebruikersbeheerder van uw kantoor kan het e-mailadres dan voor u opzoeken.

Als u aan uw account ook een digitaal paspoort of eHerkenning heeft gekoppeld, dan kunt u hiermee inloggen. Daarnaast kunt u de verificatiecode ook per SMS laten versturen in plaats van via de authenticator app. Hiervoor is het wel belangrijk dat uw mobiele telefoonnummer is gekoppeld aan uw account. Lukt dit niet? Team Relatiebeheer (079 – 3 204 620) van Klaverblad helpt u dan graag. Zij zullen uw account verwijderen en vervolgens kan de gebruikersbeheerder van uw kantoor een nieuw account voor u aanmaken.

U kunt elke authenticator app gebruiken die u wilt. U vindt de apps in uw appstore op uw mobiele telefoon. Bijvoorbeeld de authenticator app van Google of Microsoft.

Ja, dit is mogelijk. U voegt KlaverbladExtra.net toe door op het ‘plusje’ in de app te klikken.

Er kan maar één authenticator app gekoppeld worden aan uw account. Met een OTP app met centrale opslag kunt u dit wel op meerdere apparaten gebruiken. Authy is bijvoorbeeld een OTP app. Een extra voordeel van een OTP app is dat u uw gegevens niet kwijt bent als u wisselt van mobiele telefoon.

Dit betekent dat er geen mobiel nummer bij uw account is gekoppeld waardoor wij geen SMS met daarin een code kunnen versturen. Als u wel kunt inloggen met eHerkenning kunt u zelf uw mobiele nummer aanvullen bij ‘Mijn account’ (onderaan de pagina). Belt u anders Team Relatiebeheer 079 - 3 204 620 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@klaverblad.nl. Zij kunnen uw account opnieuw instellen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over het inloggen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Stond uw vraag er niet tussen? U kunt ook altijd contact opnemen met team Relatiebeheer via relatiebeheer@klaverblad.nl of 079 - 3 204 620. Ook met andere vragen over uw samenwerking met Klaverblad kunt u bij team Relatiebeheer of uw accountmanager terecht.

Werkt u nog niet met ons samen en bent u hier wel in geïnteresseerd? Vind dan een accountmanager in uw buurt. We helpen u graag!