Adviseur homepage header

Het laatste nieuws

Meer nieuws

Bent u geen verzekeringsadviseur, maar wilt u wel advies?

Wij geloven in de waarde van een goed advies. Een verzekeringsadviseur kijkt naar uw persoonlijke situatie, waar u behoefte aan heeft en denkt aan zaken waar u misschien zelf niet aan denkt. Op die manier weet hij u als geen ander aan gewoon goede verzekeringen met de juiste dekkingen te helpen. Dat scheelt u weer tijd én moeite.

> Zoek een adviseur voor uw particuliere verzekeringen

> Zoek een adviseur voor uw zakelijke verzekeringen

> Zoek een adviseur voor uw agrarische verzekeringen

Wilt u met ons samenwerken?

Mensen helpen. Dat is voor ons de basis voor een fijne samenwerking. Bent u adviseur en wilt u met ons samenwerken om mensen prettig en onbezorgd te laten leven? Voor uw klanten vindt u bij ons gewoon goede verzekeringen en een snelle en persoonlijke service. Onze accountmanagers leren u graag kennen.

Samenwerken met ons

Klaverblad als meest menselijke verzekeraar

Als coöperatie denken wij niet aan winst, wel aan mensen. Dat laten we in onze nieuwe campagne zien. We kijken continu wat er om ons heen gebeurt, wat de gevolgen daarvan zijn voor onze verzekerden en hoe wij daarin kunnen helpen. Dit maakt voor ons het verschil tussen verzekeren en gewoon goed verzekeren. Bij Klaverblad vinden we dat al meer dan 150 jaar heel gewoon, maar misschien is het best bijzonder.

Verzekeren draait om mensen

Onze laatste blogs