Partner voor ondernemende mkb'ers Collega Sylvia Hoekema, acceptant mkb-verzekeringen, legt uit hoe Klaverblad een partner is voor ondernemers.

Partner voor ondernemende mkb'ers

In de dynamische wereld van het mkb is een zakelijke verzekeringsdekking van onschatbare waarde. Wij begrijpen dit bij Klaverblad als geen ander en staan klaar om niet alleen verzekeringen te bieden, maar ook om passende oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van ondernemers. In een gesprek met Sylvia Hoekema, werkzaam als senior acceptant bij de afdeling Acceptatie mkb, wordt duidelijk hoe Klaverblad een waardevolle partner is voor ondernemers.

Persoonlijke benadering

"Elke klant die met een aanvraag of offerteverzoek bij ons aanklopt, wordt op dezelfde persoonlijke wijze geholpen door deskundige medewerkers” benadrukt Sylvia. Wij zetten ons in voor onze klanten om passende oplossingen te bieden. Hiervoor gaan wij regelmatig het gesprek aan met de verzekeringsadviseur van de klant. Samen willen wij ervoor zorgen dat de klant gewoon goed verzekerd is. Wij begrijpen dat ondernemers passende oplossingen nodig hebben die bescherming bieden in de soms complexe bedrijfsomgevingen van vandaag.

Wij doen er alles aan om persoonlijk betrokken te zijn en direct te communiceren. "Onze benadering is menselijk, we nemen gewoon zelf de telefoon op en we mailen vanuit onze persoonlijke e-mailadressen. Dit maakt het voor adviseurs gemakkelijk om te reageren en direct contact met ons op te nemen" legt Sylvia uit. Door dit directe contact kunnen we snel overleggen over gewenste aanpassingen en kijken wat nodig is om tot een gewenste verzekeringsoplossing te kunnen komen. Zo ligt er over het algemeen binnen een paar dagen een passende offerte bij de ondernemer op de mat.

“We denken mee. Als een adviseur een aanvraag heeft die niet helemaal binnen de normen past, proberen we toch oplossingen te vinden. We willen geen kansen missen om ondernemers te helpen hun activiteiten te beschermen.”

portretfoto sylvia

Stabiele basis voor ondernemers

Het draait niet alleen om het afsluiten van verzekeringen, maar om het bieden van gemoedsrust aan ondernemers. Klaverblad begrijpt dat elk bedrijf bijzonder is en dat er geen algemene standaard is als het gaat om verzekeringen. Door actief mee te denken en passende oplossingen aan te bieden, is Klaverblad een waardevolle partner voor ondernemers in het mkb.

In een wereld waarin veranderingen en uitdagingen continu aanwezig zijn, biedt Klaverblad Verzekeringen niet alleen bescherming, maar ook vertrouwen en ondersteuning voor ondernemers die willen bouwen aan een stabiele en succesvolle toekomst. Gewoon goede mkb-verzekeringen voor gewoon goede ondernemers.

Wilt u meer weten over de zakelijke verzekeringen van Klaverblad? Een verzekeringsadviseur bij u in de buurt helpt u graag!

Vind een adviseur