twee vrouwen achter laptop

De adviseur zakelijk header

Een adviseur voor uw zakelijke verzekeringen

Een verzekeringsadviseur voor zakelijke verzekeringen geeft u een op maat gemaakt advies over uw risico’s en de verzekeringen die daarbij passen. Zo is uw bedrijf gewoon goed verzekerd. Wel zo prettig! Net als deze voordelen van een adviseur trouwens:

  • Brengt uw belangrijkste bedrijfsrisico’s in kaart
  • Biedt ook ondersteuning bij het schadeproces
  • Zorgt ervoor dat u niet over- of onderverzekerd bent


Direct zoeken

Ontmoet onze zakelijke adviseurs voor uw MKB-verzekeringen

Als u onbezorgd verzekerd wilt zijn op zakelijk gebied, zijn er ook adviseurs die hierin gespecialiseerd zijn. Met een sterke focus op maatwerkoplossingen begrijpt de zakelijke adviseur de unieke behoeften en risico’s van het bedrijf. Of het nu gaat om inventaris, aansprakelijkheid of bedrijfspanden, uw zakelijke adviseur zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen.

Bent u ondernemer en schakelt u een adviseur in voor uw MKB-verzekeringen? Dan doet de adviseur eerst een grondige (risico)inventarisatie bij uw bedrijf. Hierdoor krijgt de verzekeringsadviseur een duidelijk beeld van welke zaken moeten worden opgenomen in de verzekering. Het volledige proces van uw bedrijfsvoering wordt meegenomen en elk onderdeel wordt geanalyseerd om alle risico's in kaart te brengen.

Op zoek naar een onafhankelijke adviseur in uw directe omgeving die uw unieke behoeften begrijpt? Vul uw gegevens in op dit formulier, en wij zorgen ervoor dat u in contact komt met een gewoon goede verzekeringsadviseur in uw buurt. 

Naar het formulier

De kosten van een verzekeringsadviseur

Een adviseur kost u bij de meeste verzekeringen niets extra’s. U heeft dus het voordeel dat u de juiste risico's voor uw onderneming verzekerd, zonder daarvoor extra te hoeven betalen. Natuurlijk zijn de kosten altijd afhankelijk van het specifieke verzekeringskantoor en uw situatie. U spreekt zelf met uw verzekeringsadviseur af wat hij voor u gaat doen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Uw bedrijf gewoon goed verzekerd

Met uw bedrijf wilt u natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. Toch is het ene bedrijf het andere niet en bent ook u als ondernemer uniek. Doordat een verzekeringsadviseur met zijn kennis en ervaring uw bedrijf en persoonlijke situatie induikt, weet hij u als geen ander een op maat gemaakt advies te geven over de dekkingen die passen bij uw risico’s.

Ook kan een verzekeringsadviseur als uw vaste aanspreekpunt u ontzorgen bij praktische verzekeringszaken. Bijvoorbeeld door u te ondersteunen wanneer u binnen uw onderneming te maken krijgt met schade. Een verzekeringsadviseur heeft de kennis en ervaring om alles zo snel mogelijk af te handelen. En dat helpt u om gewoon goed te blijven ondernemen.

Vind een adviseur in uw buurt

Een verzekeringsadviseur voor uw particuliere verzekeringen nodig?

Ook bij het afsluiten van particuliere verzekeringen kan een adviseur u als geen ander helpen. Bekijk de voordelen en zoek direct een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Advies over particuliere verzekeringen