Maatschappelijk betrokken

Onze eigenzinnige kijk op maatschappelijk betrokken laten we zien op verschillende vlakken:

  • Lokaal actief
  • Milieu
  • Verantwoord beleggen

We leveren graag onze bijdrage aan een prettige samenleving. Want als coƶperatie denken we niet aan winst, wel aan mensen. En als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar hebben we de vrijheid om onze eigen keuzes te maken en dingen op onze manier te doen. Wat we doen, doen we met aandacht en met persoonlijk contact als basis.

Lokaal actief

Als hoofdsponsor van meer dan 40 verschillende verenigingen verspreid over heel Nederland dragen wij ons steentje bij.

Meer over Lokaal actief

Milieu

Aandacht voor een beter milieu vinden we belangrijk. Zo werken we samen met de stichting EcoWare. Hier krijgen goederen een tweede leven.

Meer over Milieu

Nieuws

Rechtswinkel Zoetermeer blij met laptops Klaverblad Verzekeringen

Alle Zoetermeerders kunnen terecht bij Stichting Rechtswinkel Zoetermeer voor gratis juridisch advies. Tijdens het spreekuur staan vrijwilligers klaar om dit advies te geven. Om juridische informatie op te zoeken tijdens de spreekuren maken zijn gebruik van laptops. Omdat de gebruikte laptops te oud waren geworden om werkbaar te zijn, klopte de Rechtswinkel via een van de vrijwilligers aan bij Klaverblad Verzekeringen met de vraag of zij laptops beschikbaar konden stellen. Klaverblad kon twee gebruikte laptops beschikbaar stellen die prima voldoen aan de wensen van de Rechtswinkel.

Lees verder

Lasergamen dankzij Klaverblad

Klaverblad heeft heel wat Utrechtse gezinnen blij kunnen maken met vrijkaarten voor lasergamen. Klaverblads rayonmanager Saskia de Boer bezorgde 200 vrijkaarten bij een uitgiftepunt van de Utrechtse voedselbank.

Lees verder