hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Mooie scores voor Verzekeraars in Beeld

In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek ‘Verzekeraars In Beeld’ door het Verbond van Verzekeraars heeft Klaverblad Verzekeringen mooie scores gehaald. In de categorie levensverzekeringen staan we op de eerste plaats, met een 7,5! In de categorie schadeverzekeringen behaalden we met ook een 7,5 een twaalfde plek.
Lees verder

Motorvoertuigen onterecht afgemeld door de RDW

Heeft u onlangs een brief van de RDW ontvangen dat de dekking is stopgezet? Als u de dekking niet zelf heeft stopgezet, dan is het mogelijk dat het om een onterechte beëindiging van de verzekering gaat. Hier vertellen we u graag meer over.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen introduceert nieuw logo en nieuwe campagne

Klaverblad Verzekeringen heeft in april een nieuw logo geïntroduceerd, dat eigentijds en herkenbaar is. Voor de herkenbaarheid zorgen de kleuren rood en groen en het klaverblad als beeldmerk die ook al in het oude logo te zien waren.
Lees verder

Lasergamen dankzij Klaverblad

Klaverblad heeft heel wat Utrechtse gezinnen blij kunnen maken met vrijkaarten voor lasergamen. Accountmanager Saskia de Boer bezorgde 200 vrijkaarten bij een uitgiftepunt van de Utrechtse voedselbank.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen legt stevig fundament voor de toekomst

Klaverblad heeft een goed jaar achter de rug. De financiële resultaten en de solvabiliteit zijn sterk verbeterd en de premieomzet is stevig gegroeid. “Naast bestaande klanten hebben veel nieuwe klanten hun vertrouwen in Klaverblad gesteld en hun verzekeringen bij ons afgesloten” aldus Peter Paul Barth, algemeen directeur. Het woord ‘verandering’ is voor Klaverblad kenmerkend voor het jaar 2017. De directie is vernieuwd en uitgebreid. Peter Paul Barth: “We constateren met tevredenheid dat Klaverblad in 2017 het fundament gelegd heeft om de ingezette veranderingen verder vorm te geven.”
Lees verder

Winnaar Gouden Lotus Award Beste Woonverzekeraar (middelgroot)

Vanmorgen kregen we te horen dat we de winnaar zijn van de Gouden Lotus Award Beste Woonverzekeraar (middelgroot). Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
Lees verder
Vorige 5 6 7 8 9 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus