hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Klaverblad Verzekeringen legt stevig fundament voor de toekomst

Klaverblad heeft een goed jaar achter de rug. De financiële resultaten en de solvabiliteit zijn sterk verbeterd en de premieomzet is stevig gegroeid. “Naast bestaande klanten hebben veel nieuwe klanten hun vertrouwen in Klaverblad gesteld en hun verzekeringen bij ons afgesloten” aldus Peter Paul Barth, algemeen directeur. Het woord ‘verandering’ is voor Klaverblad kenmerkend voor het jaar 2017. De directie is vernieuwd en uitgebreid. Peter Paul Barth: “We constateren met tevredenheid dat Klaverblad in 2017 het fundament gelegd heeft om de ingezette veranderingen verder vorm te geven.”
Lees verder

Winnaar Gouden Lotus Award Beste Woonverzekeraar (middelgroot)

Vanmorgen kregen we te horen dat we de winnaar zijn van de Gouden Lotus Award Beste Woonverzekeraar (middelgroot). Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.
Lees verder

AVG

Vanaf 25 mei geldt in de hele Europese Unie (EU) een en dezelfde privacywetgeving: de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens. Een belangrijke verandering is dat mensen meer controle krijgen over wat er met hun persoonsgegevens gebeurt.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen geeft gastlessen tijdens de Week van het geld

Deze week is de Week van het geld, een landelijk initiatief van Wijzer in geldzaken met als doel de financiële zelfredzaamheid te bevorderen. Klaverblad Verzekeringen zet zich graag in voor dit doel en verzorgt daarom deze week op verschillende scholen in en rond Zoetermeer de gastles Fix je risk.
Lees verder
Vorige 4 5 6 7 8

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus