Jacintha over werken bij Klaverblad Jacintha: “Inhoudelijk kan ik veel eigen input inbrengen in de manier waarop ik met een juridisch probleem van een klant aan de slag ga. Maar ook qua werktijden en -plek is er veel mogelijk. Dat vind ik heel prettig.”

“Ik werk als jurist arbeidsrecht bij Klaverblad. In mijn werk krijg ik veel vrijheid.

Jacintha: “Inhoudelijk kan ik veel eigen input inbrengen in de manier waarop ik met een juridisch probleem van een klant aan de slag ga. Maar ook qua werktijden en -plek is er veel mogelijk. Dat vind ik heel prettig. Een ander groot pluspunt is de persoonlijke begeleiding. De manier waarop collega’s mij hebben ingewerkt is heel fijn. Collega’s namen de tijd om me goed op weg te helpen. Meteen vanaf het begin lieten ze merken dat mijn mening ertoe deed en werd ik als sparringpartner gezien. Ook is er veel ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen.

Eigenlijk merkte ik meteen dat iedereen maar één ding wil: klanten zo goed mogelijk helpen. De focus ligt echt op de inhoud van het werk en tevreden klanten en minder op uren of targets zoals juristen in andere branches nog wel eens gewend zijn. Dat allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat ik heel blij ben dat ik als jurist bij Klaverblad werk.”


Bekijk al onze vacatures