Maatschappelijk betrokken

Onze eigenzinnige kijk op maatschappelijk betrokken laten we zien op verschillende vlakken:

  • Lokaal actief
  • Milieu
  • Verantwoord beleggen

We leveren graag onze bijdrage aan een prettige samenleving. Want als coƶperatie denken we niet aan winst, wel aan mensen. En als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar hebben we de vrijheid om onze eigen keuzes te maken en dingen op onze manier te doen. Wat we doen, doen we met aandacht en met persoonlijk contact als basis.

Lokaal actief

Als hoofdsponsor van meer dan 40 verschillende verenigingen verspreid over heel Nederland dragen wij ons steentje bij.

Meer over Lokaal actief

Milieu

Aandacht voor een beter milieu vinden we belangrijk. Zo werken we samen met de stichting EcoWare. Hier krijgen goederen een tweede leven.

Meer over Milieu

Nieuws

Kerstdonaties voor goede doelen

In de dagen voor kerst hebben wij bij vijf goede doelen een cheque bezorgd. Alle Klaverblad-collega’s kregen dit jaar voor het eerst de keuze uit een kerstpakket of een kerstdonatie. Heel wat collega’s kozen voor het laatste en dus mochten we de vijf geselecteerde goede doelen blij maken met een mooi bedrag.

Lees verder

Mooie rapportcijfers voor Klaverblad

In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek ‘Verzekeraars in Beeld’ van het Verbond van Verzekeraars hebben we mooie cijfers gehaald. Met een 7,55 haalden we een eerste plaats in de categorie levensverzekeringen. Het cijfer voor onze schadeverzekeringen was nog mooier: een 7,61.

Lees verder