hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Hoe gaan wij als organisatie om met de coronacrisis en thuiswerken?

In een interview met AMweb vertelt Peter Paul Barth, bestuursvoorzitter van Klaverblad, over de impact van de coronacrisis op onze organisatie. Hoe blijven wij als verzekeraar gewoon, als de huidige situatie alles behalve gewoon is? En hoe gaan wij als organisatie om met de maatregel om zoveel mogelijk vanuit huis te werken?
Lees verder

DNB keurt overname Klaverblad Levensverzekering door Lifetri Groep goed

HILVERSUM, 4 maart 2020 - De Nederlandsche Bank heeft goedkeuring verleend aan de in mei 2019 aangekondigde verkoop van Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep. Daarmee is de transactie definitief en zal deze binnen enkele dagen formeel worden afgerond door de overdracht van de aandelen.
Lees verder

Nieuwe reclamecampagne Klaverblad Verzekeringen van start

Vanaf maandag 17 februari is de nieuwe reclamecampagne van Klaverblad Verzekeringen te zien. De eerste commercial heeft de titel ‘Geld’ en laat zien dat verzekeren wat Klaverblad betreft om veel meer dan geld gaat.
Lees verder

Kerstdonaties voor goede doelen

In de dagen voor kerst hebben wij bij vijf goede doelen een cheque bezorgd. Alle Klaverblad-collega’s kregen dit jaar voor het eerst de keuze uit een kerstpakket of een kerstdonatie. Heel wat collega’s kozen voor het laatste en dus mochten we de vijf geselecteerde goede doelen blij maken met een mooi bedrag.
Lees verder

Mooie rapportcijfers voor Klaverblad

In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek ‘Verzekeraars in Beeld’ van het Verbond van Verzekeraars hebben we mooie cijfers gehaald. Met een 7,55 haalden we een eerste plaats in de categorie levensverzekeringen. Het cijfer voor onze schadeverzekeringen was nog mooier: een 7,61.
Lees verder

Christoffel van Riet verlaat Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen en Christoffel van Riet nemen afscheid van elkaar.
Lees verder
Vorige 3 4 5 6 7 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus