Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus

Klaverblad haalt beschermde premie uit het schap

Met ingang van 18 juni stopt Klaverblad Verzekeringen met de Royaal autoverzekering Beschermde premie. Vanaf die datum kan alleen de Royaal autoverzekering Bonus-malus worden afgesloten. De lopende verzekeringen zullen per hoofdpremievervaldatum worden omgezet naar de Royaal autoverzekering Bonus-malus.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen breidt AVB uit

Klaverblad Verzekeringen breidt AVB uit Per 1 mei 2014 heeft Klaverblad Verzekeringen de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) uitgebreid met de modules Rechtsbijstand en Werkgeversaansprakelijkheid voor medewerker-verkeersdeelnemer (Wegam).

Lees verder

Premie-inkomen Klaverblad Verzekeringen stabiel in 2013

Hoewel Nederland vorig jaar officieel uit de recessie kwam, was er voor Klaverblad Verzekeringen in 2013 nog geen sprake van herstel van de normale marktomstandigheden, meldt de directie in het zojuist verschenen jaarverslag. Toch is de onderlinge uit Zoetermeer niet ontevreden. Het bruto premie-inkomen is vorig jaar met € 205,9 miljoen nagenoeg stabiel gebleven. “Een bevredigend resultaat, dat vooral is toe te schrijven aan de focus op kwaliteit", aldus het jaarverslag.

Lees verder