Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus

Klaverblad introduceert: de Doorlopende reisverzekering

Klaverblad Verzekeringen introduceert een nieuwe verzekering: de Doorlopende reisverzekering. Zo kan iedereen zich voortaan ook voor een vakantie gewoon goed verzekeren. Vanaf 6 mei is het mogelijk de reisverzekering aan te vragen. Dit kan via een assurantieadviseur of op klaverblad.nl.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen ziet winst bijna verdubbelen

Voor Klaverblad Verzekeringen was 2014 een goed jaar. De onderlinge uit Zoetermeer verwacht een winst van ruim 95 miljoen euro. Dat is ruim 40 miljoen euro meer dan in 2013. Het gaat voor een groot deel om winst door waardestijging van de beleggingen, maar ook de technische resultaten stemmen tot tevredenheid. Deze zijn met 21,5 miljoen euro zo’n 16% gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder

Nieuwe commercial Klaverblad Verzekeringen

Vanaf 5 januari is er weer een nieuwe commercial van Klaverblad Verzekeringen op televisie te zien. In deze commercial zijn twee verkopers bij de Klaverbladdirectie ‘op bezoek’ om een telefonisch keuzemenu te introduceren.

Lees verder