Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus

Nieuwe commercial Klaverblad Verzekeringen

Vanaf maandag 16 mei is de nieuwe commercial van Klaverblad Verzekeringen op televisie te zien. In deze commercial wordt de directie van Klaverblad geconfronteerd met een nieuw, glimmend en vooral heel groot koffieapparaat.

Lees verder

Klaverblad Verzekeringen boekt in 2015 winst van € 18,3 miljoen

Klaverblad Verzekeringen sloot 2015 af met een nettowinst van € 18,3 miljoen. In 2014 was dat € 56,1 miljoen. Het lagere resultaat is voornamelijk het gevolg van lagere beleggingsresultaten. Het brutopremie-inkomen daalde van € 200,6 miljoen in 2014 tot € 190,6 miljoen in 2015. Wel stegen aan het einde van het jaar de aantallen nieuwe verzekeringen. Dat blijkt uit het jaarverslag 2015.

Lees verder

Klaverblad introduceert nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering

Klaverblad Verzekeringen introduceert een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering: de Royaal Opstap AOV. Deze verzekering heeft een uitkeringsduur van maximaal vijf jaar. Hierdoor is de premie flink lager dan bij een ‘gewone’ arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vanaf 16 februari is het mogelijk om de Royaal Opstap AOV aan te vragen. Dit kan via een assurantieadviseur of op klaverblad.nl.

Lees verder