Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus

Rechtswinkel Zoetermeer blij met laptops Klaverblad Verzekeringen

Alle Zoetermeerders kunnen terecht bij Stichting Rechtswinkel Zoetermeer voor gratis juridisch advies. Tijdens het spreekuur staan vrijwilligers klaar om dit advies te geven. Om juridische informatie op te zoeken tijdens de spreekuren maken zijn gebruik van laptops. Omdat de gebruikte laptops te oud waren geworden om werkbaar te zijn, klopte de Rechtswinkel via een van de vrijwilligers aan bij Klaverblad Verzekeringen met de vraag of zij laptops beschikbaar konden stellen. Klaverblad kon twee gebruikte laptops beschikbaar stellen die prima voldoen aan de wensen van de Rechtswinkel.

Lees verder

Mooie scores voor Verzekeraars in Beeld

In het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek ‘Verzekeraars In Beeld’ door het Verbond van Verzekeraars heeft Klaverblad Verzekeringen mooie scores gehaald. In de categorie levensverzekeringen staan we op de eerste plaats, met een 7,5! In de categorie schadeverzekeringen behaalden we met ook een 7,5 een twaalfde plek.

Lees verder

Motorvoertuigen onterecht afgemeld door de RDW

Heeft u onlangs een brief van de RDW ontvangen dat de dekking is stopgezet? Als u de dekking niet zelf heeft stopgezet, dan is het mogelijk dat het om een onterechte beëindiging van de verzekering gaat. Hier vertellen we u graag meer over.

Lees verder