hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Wateroverlast door noodweer? We helpen u graag!

Hevige regen zorgt regionaal voor veel wateroverlast. Vooral Limburg is zwaar getroffen. Woningen zijn ondergelopen met water en straten zijn veranderd in rivieren. Natuurlijk zijn we er voor al onze klanten die hier schade door oplopen.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen lanceert nieuwe commercial

Vanaf 5 juli is de nieuwe televisiecommercial van Klaverblad Verzekeringen te zien. Met de commercial ‘Het beste met mensen voor hebben’ wil Klaverblad laten zien dat het bij haar niet om winst, maar om mensen draait en dat Klaverblad daarom graag samenwerkt met bedrijven die het beste met mensen voor hebben.
Lees verder

Nieuw: Directe Schadeafhandeling voor WA-verzekerde personenauto’s

Vanaf 1 juli 2021 kunnen klanten die door een botsing schade aan hun WA-verzekerde personenauto hebben opgelopen dit direct bij ons melden. Wel zo snel én makkelijk.
Lees verder

Samenwerking met 1Medisch Adviseur

Letselschade hebben is heftig. We vinden dat mensen met letselschade zoveel mogelijk aandacht aan hun herstel moeten kunnen besteden en daarom willen we hen zo snel mogelijk helpen. Uit onderzoek naar langlopende letselschades blijkt dat het medisch traject een van de factoren is die de afwikkeling van een letselschade vertraagt. Door de samenwerking met 1Medisch Adviseur aan te gaan, kunnen we hier iets aan doen.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad Plus

Materiële schade is vervelend, maar ook de emotionele gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis kunnen mensen nog lang achtervolgen. Naast een goede schadeafhandeling, kijkt Klaverblad Verzekeringen daarom ook naar hoe ze klanten in zo’n situatie verder kunnen helpen. Daarom introduceert ze Klaverblad Plus, met als eerste onderwerp ‘het verwerken van een brand’.
Lees verder

Jaarcijfers 2020 Klaverblad Verzekeringen: premiegroei en verbeterd technisch resultaat

Net als voor iedereen stond het jaar 2020 voor Klaverblad Verzekeringen in het teken van corona. Ondanks dat realiseerde Klaverblad een mooie premiegroei en een verbetering van het technisch resultaat. Algemeen directeur Peter Paul Barth: “ In het eerste kwartaal hadden we last van sterke onrust op de financiële markten en van enkele stormen. In de rest van het jaar zagen we gelukkig herstel en daardoor kunnen we op het financiële vlak tevreden terugkijken. Daarnaast zijn we vooral blij dat we, ondanks corona, de dienstverlening op peil hebben kunnen houden. Samen met onze assurantieadviseurs hebben we veel klanten kunnen helpen. We zijn trots op hoe goed onze medewerkers de overstap naar het thuiswerken hebben gemaakt.”
Lees verder
Vorige 1 2 3 4 5 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus