hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Nieuw: Directe Schadeafhandeling voor WA-verzekerde personenauto’s

Vanaf 1 juli 2021 kunnen klanten die door een botsing schade aan hun WA-verzekerde personenauto hebben opgelopen dit direct bij ons melden. Wel zo snel én makkelijk.
Lees verder

Samenwerking met 1Medisch Adviseur

Letselschade hebben is heftig. We vinden dat mensen met letselschade zoveel mogelijk aandacht aan hun herstel moeten kunnen besteden en daarom willen we hen zo snel mogelijk helpen. Uit onderzoek naar langlopende letselschades blijkt dat het medisch traject een van de factoren is die de afwikkeling van een letselschade vertraagt. Door de samenwerking met 1Medisch Adviseur aan te gaan, kunnen we hier iets aan doen.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad Helpt

Materiële schade is vervelend, maar ook de emotionele gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis kunnen mensen nog lang achtervolgen. Naast een goede schadeafhandeling, kijkt Klaverblad Verzekeringen daarom ook naar hoe ze klanten in zo’n situatie verder kunnen helpen. Daarom introduceert ze Klaverblad Helpt, met als eerste onderwerp ‘het verwerken van een brand’.
Lees verder

Jaarcijfers 2020 Klaverblad Verzekeringen: premiegroei en verbeterd technisch resultaat

Net als voor iedereen stond het jaar 2020 voor Klaverblad Verzekeringen in het teken van corona. Ondanks dat realiseerde Klaverblad een mooie premiegroei en een verbetering van het technisch resultaat. Algemeen directeur Peter Paul Barth: “ In het eerste kwartaal hadden we last van sterke onrust op de financiële markten en van enkele stormen. In de rest van het jaar zagen we gelukkig herstel en daardoor kunnen we op het financiële vlak tevreden terugkijken. Daarnaast zijn we vooral blij dat we, ondanks corona, de dienstverlening op peil hebben kunnen houden. Samen met onze verzekeringsadviseurs hebben we veel klanten kunnen helpen. We zijn trots op hoe goed onze medewerkers de overstap naar het thuiswerken hebben gemaakt.”
Lees verder

Klaverblad doneert voor Kerst aan goede doelen

Ook goede doelen hebben veel last van corona, bijvoorbeeld omdat sponsorevenementen niet door kunnen gaan. We zijn daarom extra blij dat we een klein beetje kunnen bijdragen. In deze dagen voor kerst mochten wij vier goede doelen blij maken met een kerstdonatie.
Lees verder

Albert Bakker benoemd tot voorzitter van de rvc van Klaverblad Verzekeringen

Op maandag 21 september is Albert Bakker benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Klaverblad Verzekeringen. Bakker heeft veel ervaring als bestuurder en toezichthouder in de verzekeringsmarkt, onder andere bij Achmea en Vivat en is op dit moment werkzaam als CEO bij elipsLife.
Lees verder
Vorige 2 3 4 5 6 Volgende