hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad Helpt

Materiële schade is vervelend, maar ook de emotionele gevolgen van een ingrijpende gebeurtenis kunnen mensen nog lang achtervolgen. Naast een goede schadeafhandeling, kijkt Klaverblad Verzekeringen daarom ook naar hoe ze klanten in zo’n situatie verder kunnen helpen. Daarom introduceert ze Klaverblad Helpt, met als eerste onderwerp ‘het verwerken van een brand’.
Lees verder

Jaarcijfers 2020 Klaverblad Verzekeringen: premiegroei en verbeterd technisch resultaat

Net als voor iedereen stond het jaar 2020 voor Klaverblad Verzekeringen in het teken van corona. Ondanks dat realiseerde Klaverblad een mooie premiegroei en een verbetering van het technisch resultaat. Algemeen directeur Peter Paul Barth: “ In het eerste kwartaal hadden we last van sterke onrust op de financiële markten en van enkele stormen. In de rest van het jaar zagen we gelukkig herstel en daardoor kunnen we op het financiële vlak tevreden terugkijken. Daarnaast zijn we vooral blij dat we, ondanks corona, de dienstverlening op peil hebben kunnen houden. Samen met onze assurantieadviseurs hebben we veel klanten kunnen helpen. We zijn trots op hoe goed onze medewerkers de overstap naar het thuiswerken hebben gemaakt.”
Lees verder

Klaverblad doneert voor Kerst aan goede doelen

Ook goede doelen hebben veel last van corona, bijvoorbeeld omdat sponsorevenementen niet door kunnen gaan. We zijn daarom extra blij dat we een klein beetje kunnen bijdragen. In deze dagen voor kerst mochten wij vier goede doelen blij maken met een kerstdonatie.
Lees verder

Albert Bakker benoemd tot voorzitter van de rvc van Klaverblad Verzekeringen

Op maandag 21 september is Albert Bakker benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen van Klaverblad Verzekeringen. Bakker heeft veel ervaring als bestuurder en toezichthouder in de verzekeringsmarkt, onder andere bij Achmea en Vivat en is op dit moment werkzaam als CEO bij elipsLife.
Lees verder

EcoWare en Klaverblad Verzekeringen: laptops voor mensen die het echt nodig hebben

Afgelopen vrijdag kreeg Stichting EcoWare 65 gebruikte laptops van Klaverblad Verzekeringen. Met deze laptops kan EcoWare in samenwerking met Stichting Leergeld kinderen uit veel gezinnen helpen die zelf niet zomaar een laptop kunnen aanschaffen.
Lees verder

Jacqueline Niessen nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen

Op donderdag 16 april is Jacqueline Niessen benoemd tot commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Niessen heeft jarenlange leidinggevende ervaring op het gebied van Human Resources bij grote coöperaties, waaronder Avebe en FrieslandCampina.
Lees verder
Vorige 2 3 4 5 6 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus