hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Jaarcijfers 2021 Klaverblad Verzekeringen

In 2021 was, ondanks het vele thuiswerken, de klanttevredenheid onveranderd hoog met een NPS score van +69. Ook op de waardering van onze assurantieadviseurs met een rapportcijfer van 8,1 zijn we trots. De ongewoon goede service van Klaverblad heeft bijgedragen aan de groei van de verdiende premie in 2021 met 8,1%. De solvabiliteit is door de toename van het vereiste kapitaal van zowel Klaverblad Verzekeringen als Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij afgenomen. Ondanks het positieve resultaat van 132 miljoen, grotendeels gedreven door aangepaste interpretatie van de regelgeving, is het onderliggende verzekeringstechnische resultaat van - 6,6 miljoen voor verbetering vatbaar.
Lees verder

Al 50 jaar verzekerd bij Klaverblad!

Onze assurantieadviseur Klaas-Pieter van Veen uit Vinkeveen heeft als slogan: een goede klant is een trouwe klant! En dat hij dit ook waarmaakt blijkt wel uit het feit dat er in zijn klantenbestand met enige regelmaat iemand voorbij komt die al 50 jaar of langer zijn verzekeringen bij Klaverblad heeft lopen. Voor ons iets om erg blij mee én trots op te zijn.
Lees verder

Een bijzonder gewoon interview met CEO Peter Paul Barth

Voor de rubriek Merkwaardige Bazen, waarin CEO’s van verschillende merken geïnterviewd worden, vertelt Peter Paul Barth hoe hij als CEO van Klaverblad Verzekeringen het merk uitdraagt in zijn doen en laten.
Lees verder

Een oude vondst: polis uit 1932

Soms kom je - als geluk bij een ongeluk - ineens iets bijzonders tegen wat je doet terug denken aan het niet-digitale tijdperk. Zo werd de nieuwsgierigheid van collega Annelies Alblas (Team Acceptatie) gewekt toen zij voor assurantiekantoor Boks Beijer Wij Verzekeren de ingangsdatum van een bepaalde polis wilde nagaan. Een polis uit 1932, van mevrouw Nikkels.
Lees verder

Op reis in coronatijd | verruimde voorwaarden voor onze annuleringsverzekering

Ondanks het coronavirus en binnen de huidige mogelijkheden gaan we graag op vakantie. Toch blijft het een onzekere tijd. Omdat Klaverblad graag helpt als onverwacht de situatie verandert, houden wij voor deze periode hier in onze reisverzekering rekening mee. We hebben dan ook de voorwaarden van onze annuleringsverzekering tijdelijk verruimd.
Lees verder

Klaverblad in de Eerlijke Verzekeringswijzer

Samen met zeven andere middelgrote verzekeraars is Klaverblad dit jaar voor het eerst opgenomen in de Eerlijke Verzekeringswijzer. De Eerlijke Verzekeringswijzer beoordeelt hoe duurzaam het beleggingsbeleid van verzekeraars is.
Lees verder
Vorige 1 2 3 4 5 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus