hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Een oude vondst: polis uit 1932

Soms kom je - als geluk bij een ongeluk - ineens iets bijzonders tegen wat je doet terug denken aan het niet-digitale tijdperk. Zo werd de nieuwsgierigheid van collega Annelies Alblas (Team Acceptatie) gewekt toen zij voor assurantiekantoor Boks Beijer Wij Verzekeren de ingangsdatum van een bepaalde polis wilde nagaan. Een polis uit 1932, van mevrouw Nikkels.
Lees verder

Op reis in coronatijd | verruimde voorwaarden voor onze annuleringsverzekering

Ondanks het coronavirus en binnen de huidige mogelijkheden gaan we graag op vakantie. Toch blijft het een onzekere tijd. Omdat Klaverblad graag helpt als onverwacht de situatie verandert, houden wij voor deze periode hier in onze reisverzekering rekening mee. We hebben dan ook de voorwaarden van onze annuleringsverzekering tijdelijk verruimd.
Lees verder

Klaverblad in de Eerlijke Verzekeringswijzer

Samen met zeven andere middelgrote verzekeraars is Klaverblad dit jaar voor het eerst opgenomen in de Eerlijke Verzekeringswijzer. De Eerlijke Verzekeringswijzer beoordeelt hoe duurzaam het beleggingsbeleid van verzekeraars is.
Lees verder

Wateroverlast door noodweer? We helpen u graag!

Hevige regen zorgt regionaal voor veel wateroverlast. Vooral Limburg is zwaar getroffen. Woningen zijn ondergelopen met water en straten zijn veranderd in rivieren. Natuurlijk zijn we er voor al onze klanten die hier schade door oplopen.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen lanceert nieuwe commercial

Vanaf 5 juli is de nieuwe televisiecommercial van Klaverblad Verzekeringen te zien. Met de commercial ‘Het beste met mensen voor hebben’ wil Klaverblad laten zien dat het bij haar niet om winst, maar om mensen draait en dat Klaverblad daarom graag samenwerkt met bedrijven die het beste met mensen voor hebben.
Lees verder

Nieuw: Directe Schadeafhandeling voor WA-verzekerde personenauto’s

Vanaf 1 juli 2021 kunnen klanten die door een botsing schade aan hun WA-verzekerde personenauto hebben opgelopen dit direct bij ons melden. Wel zo snel én makkelijk.
Lees verder
Vorige 1 2 3 4 5 Volgende

Nieuws coronavirus

Blijf bij ons ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) en de effecten ervan op onze dienstverlening en verzekeringen.

Nieuws over het coronavirus