De Klaverblad Woonverzekeringen

Door de coronacrisis zijn we meer thuis. Schade door een ongelukje in huis ligt daardoor op de loer. Gelukkig is dit gewoon goed verzekerd met de Klaverblad woonverzekeringen.

Onze inboedelverzekering Onze woonhuisverzekering

Bij Klaverblad vinden we mensen helpen heel gewoon

Er voor een ander zijn. Dat is en blijft voor ons de kern van verzekeren. We zijn mensen die mensen helpen. Dat doen we onder andere door geld uit te keren, maar geld is slechts een middel. Een instrument om een ander te helpen. Te helpen op een moment dat hij of zij het echt nodig heeft.

Bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis. Veel zzp’ers en bedrijven merken hier de financiële gevolgen van en ook anderen maken zich zorgen om hun inkomen. Daarom bieden we klanten die betalingsproblemen hebben of verwachten de mogelijkheid tot een betalingsregeling, een aangepaste betalingstermijn of een verlaging van de dekking van een verzekering. Ook boden we tijdelijk een WA-dekking voor particulier verzekerde motorrijtuigen die door inventieve horecaondernemers gebruikt werden voor maaltijdbezorging.

Sinds de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) zijn we meer thuis. Goed verzekerd zijn – in en om het huis – is daarom extra belangrijk. De Klaverblad Royaal woonhuisverzekering dekt bijvoorbeeld de schade van een lamp die uit het plafond op uw plavuizen vloer valt en de Klaverblad Royaal inboedelverzekering verzekert uw eigen spullen die u gebruikt voor thuiswerken. Gaat u uw huis verbouwen? Bekijk dan de Klaverblad Rechtsbijstandverzekering.

Wij helpen u graag aan...

Voor ons is verzekeren meer dan alleen geld uitkeren

Klaverblad wil mensen helpen met meer dan alleen geld uitkeren en verzekeringen. Daarom zijn we bijvoorbeeld hoofdsponsor van meer dan 40 lokale verenigingen, en hadden we voor hen de ‘Samen staan we Sterker’ actie. We geven preventietips en vertellen andere verhalen op onze Blog. Ook helpen we door mensen direct in contact te brengen met medewerkers, in plaats van via een call-center. En we helpen onze kinderen en de kinderen van onze kinderen door ons in te zetten voor een beter milieu en met duurzaam ondernemen.

Een persoonlijk advies van assurantieadviseurs bij u in de buurt

Komt u er zelf niet uit bij het vinden van een passende verzekering of wilt u zeker weten dat de verzekering perfect aansluit op uw situatie? Een assurantieadviseur helpt u graag aan een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Zij zijn precies op de hoogte van de verzekeringen die we aanbieden en kunnen u hier goed over adviseren.

Prettig en onbezorgd samenleven

Als verzekeringsmaatschappij zijn we er voor mensen, zodat ze prettig en onbezorgd kunnen samenleven. Daarom helpen we mensen. Bij Klaverblad vinden we dat al meer dan 150 jaar heel gewoon, maar misschien is het best bijzonder.

Bekijk hieronder onze nieuwe tv-commercial:

Bekijk alle commercials

Ontdek ook onze Blog

Naast gewoon goede verzekeringen, helpen wij u op onze blog ook graag aan een prettig en onbezorgd leven met betrokken en oprechte verhalen en handige preventietips.

Schade door huisdieren en kinderen

Voor welke ongelukjes door uw kind of huisdier bent u nou eigenlijk verzekerd? Wij leggen het uit.
Lees meer

Schade door klussen in huis

Met een paar voorbeelden leggen wij uit welke schade door klussen wel en niet verzekerd is.
Lees meer

Preventietips inbraak

Wat kunt u zelf doen om u woning minder aantrekkelijk te maken voor inbrekers?
Lees meer

Huis verbouwen rechtsbijstand

Gaat u uw huis verbouwen? Lees dan eerst waarom een rechtsbijstandverzekering afsluiten handig is.
Lees meer

Thuiswerken: wat is wel en niet verzekerd?

Een ongelukje tijdens het thuiswerken? Wij leggen uit wat wel en niet verzekerd is als uw spullen schade oplopen.
Lees meer

De 5 meest voorkomende juridische conflicten

Iedereen krijgt wel eens te maken met onrecht. Bekijk de meest voorkomende juridische conflicten.
Lees meer

Meer blogartikelen