Contact: 079 - 3 204 549 (dag en nacht)

Een gewoon goede Inboedel­verzekering

U bent gehecht aan uw spullen. Daarnaast zijn ze veel geld waard. Verzeker ze tegen schade of diefstal met onze inboedelverzekering

  • Royaal: inboedel allrisk verzekerd inclusief uw mobiele apparatuur
  • Ook verbeteringen aan uw huurhuis verzekerd
  • Ruime garantie tegen onderverzekering
  • 10% korting bij Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Bereken en vraag aan

Welke inboedelverzekering past het beste bij u?

Welke inboedelverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van een assurantieadviseur? Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

U heeft de keuze uit twee varianten van onze inboedelverzekering: Budget en Royaal. Het verschil hiertussen ziet u in het volgende overzicht:

Budget Royaal
Brand of ontploffing
Schade door uitval van apparatuur, zoals koelkast of wasmachine
Slecht weer, zoals storm, blikseminslag, inductie, hagel of regen Ja, exclusief inslaan van hagelstenen Ja, inclusief inslaan van hagelstenen
Inbraak, diefstal of vandalisme Ja, exclusief vandalisme buitenkant woning Ja, inclusief vandalisme buitenkant woning
Lekkage van leidingen, sanitair of apparaten Ja, exclusief losgeschoten vulslang Ja, inclusief losgeschoten vulslang
Een boom of ander voorwerp valt op uw huis
Vrijwel alle andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen, ook als u deze zelf veroorzaakt Ja, voor schade aan mobiele elektronica geldt een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis
Vervangen van sloten bij verlies van sleutels
Garantie tegen onderverzekering 150% van het verzekerde bedrag 300% van het verzekerde bedrag

Bereken direct uw premie

Aanvullende verzekeringen

Naast een inboedelverzekering kunt u ook een glasverzekering en een kostbaarhedenverzekering afsluiten.

Glasverzekering

Voor slechts € 30,- per jaar verzekert u de ruiten van uw huis mee. Deze verzekering geldt ook voor het glas in bijvoorbeeld een windscherm of een terras- of balkonafscheiding.

Kostbaarhedenverzekering

Bezit u kostbare spullen, zoals dure horloges, sieraden of foto- en filmapparatuur en wilt u deze ook buitenshuis verzekeren? Dit verzekert u met een speciale kostbaarhedenverzekering. Met deze verzekering bent u tegen vrijwel alle plotselinge en onverwachte gebeurtenissen verzekerd, ook als u deze zelf veroorzaakt.

Veelgestelde vragen over de inboedelverzekering

Alles wat loszit of wat u gemakkelijk los kunt krijgen, hoort bij uw inboedel. Denk bijvoorbeeld aan kliklaminaat. Alles wat vastzit en wat u niet gemakkelijk los kunt krijgen, hoort bij uw woonhuis. Denk bijvoorbeeld aan een wastafel. Uw woonhuis verzekert u met onze woonhuisverzekering.
Huurdersbelang bestaat uit alle veranderingen die u in uw huurwoning heeft aangebracht en die u niet meer gemakkelijk kunt verwijderen. Denk aan een badkamer, keuken of houten vloer. Met onze inboedelverzekering is huurdersbelang standaard meeverzekerd.
Bij schade kan blijken dat het verzekerde bedrag te laag is. U bent dan onderverzekerd. Dit betekent dat wij de schade in de meeste gevallen niet volledig vergoeden. Dit kunt u voorkomen door uw inboedel te verzekeren met garantie tegen onderverzekering. Bij de Budget inboedelverzekering geldt de garantie tot maximaal 150% van het verzekerde bedrag en bij de Royaal inboedelverzekering tot maximaal 300% van het verzekerde bedrag. U moet onze Waardemeter inboedel invullen om de garantie te krijgen.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met hem opnemen. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade bij ons melden. Doe bij inbraak of vandalisme ook zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal op naar uw assurantieadviseur of naar ons.
U heeft een eigen risico bij schade aan huurdersbelang door storm. Dit is € 225,-. Wilt u weten wat huurdersbelang precies is? Kijk dan bij het antwoord op de vraag ‘Wat is huurdersbelang en is dit ook verzekerd?’

Bij de Royaal inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade aan mobiele elektronica door ongelukjes in huis, zoals vallen en stoten. Hiervoor geldt een eigen risico van € 150,- per gebeurtenis.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 - 3 204 549.

Meer informatie

Meer informatie over onze inboedelverzekering vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaarten vindt u meer informatie over onze inboedelverzekering. De verzekeringskaarten helpen u om onze inboedelverzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen inboedelverzekering.

Bereken en vraag aan