De Klaverblad Verzekering vervoer van eigen zaken

Uw zaken kunnen beschadigd raken tijdens het transport, bijvoorbeeld door brand, diefstal of een verkeersongeluk. Dat kan u veel geld kosten. Met onze verzekering vervoer van eigen zaken bent u hiervoor verzekerd.

 • Tijdelijk vervangend vervoer verzekeren wij ook.
 • Uw eigen zaken zijn verzekerd gedurende het hele transport.
 • Bij keuze voor onze uitgebreide verzekering verzekert u uw eigen zaken tegen alle gebeurtenissen.

Bereken en vraag aan

Wat houdt de verzekering vervoer van eigen zaken in?

Hieronder leest u meer over de verzekering vervoer van eigen zaken. U kunt ook meer informatie vragen aan een assurantieadviseur. Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

Wat is verzekerd?
 • Uw zaken die u gebruikt voor uw beroep of bedrijf bijvoorbeeld uw gereedschap
 • Zaken die u onder u heeft van anderen voor reparatie of andere werkzaamheden
 • De verpakking waarmee u de zaken vervoert
 • Kosten om de zaken te lossen, op te slaan, opnieuw te laden en verder te vervoeren
Waarvoor ben ik verzekerd?
 • U bent standaard verzekerd in geval van:
 • Brand, ontploffing of blikseminslag
 • Diefstal en vandalisme
 • Schade tijdens laden en lossen
 • Een verkeersongeluk
 • Onze uitgebreide verzekering verzekert uw eigen zaken tegen alle gebeurtenissen

Bereken direct uw premie

Veelgestelde vragen over de verzekering vervoer van eigen zaken voor midden- en kleinbedrijf

Als u een assurantieadviseur heeft, dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met hem opnemen. Als u zelf uw verzekeringen regelt, dan kunt u de schade bij ons melden. Doe bij inbraak, diefstal of vandalisme ook aangifte bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal op naar uw assurantieadviseur of naar ons.
We kijken of we alle informatie hebben gekregen die nodig is. Als we meer informatie willen hebben, dan nemen we contact met u op. Als we uw aanvraag accepteren, dan sturen we u de polis zo snel mogelijk toe.
Nee, wij accepteren aanvragen niet altijd. Als we uw aanvraag afwijzen, dan laten we dat zo snel mogelijk weten.
U kiest zelf of u per maand, per kwartaal of per jaar betaalt.
U betaalt de premie voor een verzekering vooruit. Dit kan betekenen dat wij de eerste keer meer dan één termijnpremie afschrijven. U vindt op de afrekening van het polisblad welk bedrag wij de eerste keer voor welke periode afschrijven. Daarna betaalt u gewoon de afgesproken termijnpremie die op de polis staat.
Bel ons op nummer 079 - 3 204 583. Wij mailen u dan direct een betaallink om uw premie via Ideal naar ons over te maken. Zo weet u zeker dat uw betaling correct en direct bij ons binnenkomt.
Als u een assurantieadviseur heeft, dan moet u uw verzekering via hem opzeggen. Als u geen assurantieadviseur heeft, dan kunt u uw verzekering rechtstreeks bij ons opzeggen. Dit kan met ons online opzegformulier.
Er is geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment stoppen door dit schriftelijk aan ons door te geven. De verzekering stopt op de dag dat wij uw opzegging ontvangen. Als u dat wilt, dan kan dit ook later.
U krijgt hulp als u na schade niet verder kunt rijden. Dat is zo als u of een passagier niet meer kan rijden of als de motor of de aanhanger niet meer kan rijden. Heeft u een WA + volledig casco (allrisk) verzekering? Dan heeft u bij pech in het buitenland ook recht op hulp.
Uw motor is het hele jaar verzekerd. Wij bieden geen winterstop
Elk jaar krijgt u van ons een Groene kaart. Hierop staat in welke landen wij u verzekeren. Ook staat hierop tot wanneer de Groene kaart geldig is. Is de Groene kaart niet meer geldig? Dan verzekeren wij u alleen binnen de Europese Unie. Dit geldt ook als wij geen Groene kaart hebben afgegeven.
U bent niet verzekerd als u meedoet aan een snelheidswedstrijd, bijvoorbeeld op een circuit.
U moet voor elke motor een aparte verzekering afsluiten.
Ja, u kunt deze verzekeringen samen afsluiten in één pakket. U kunt hier direct een verzekeringspakket afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel ons: 079 - 3 204 412.
Ja, u kunt uw motor ook verzekeren bij zakelijk gebruik.
Heeft u een beperkt cascoverzekering? Dan vergoeden wij voor schade aan accessoires en meeruitvoering maximaal 10% van de waarde van uw motor vlak voor de schade zonder die accessoires en meeruitvoering. Heeft u een volledige cascoverzekering (allrisk)? Dan vergoeden wij zo nodig boven het verzekerde bedrag € 500,- voor schade aan accessoires en meeruitvoering. Dit geldt voor accessoires en meeruitvoering die niet in de oorspronkelijke cataloguswaarde van uw motor zitten.

Vindt u uw vraag niet op deze pagina of is het antwoord voor u niet duidelijk genoeg? Stel dan uw vraag via ons contactformulier of bel ons: 079 – 3 204 583.

Meer informatie

Meer informatie over onze elektronicaverzekering en onze dienstverlening vindt u in de volgende documenten:

Op onze verzekeringskaart vindt u meer informatie over onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. De verzekeringskaart helpt u om onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven te vergelijken met die van andere aanbieders.

Verzekeringskaart

Verzeker u zelf online

U regelt snel en gemakkelijk uw eigen MKB-verzekering.

Bereken en vraag aan

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een assurantieadviseur.

Vind een assurantieadviseur