Kerstdonaties voor goede doelen

In de dagen voor kerst hebben wij bij vijf goede doelen een cheque bezorgd. Alle Klaverblad-collega’s kregen dit jaar voor het eerst de keuze uit een kerstpakket of een kerstdonatie. Heel wat collega’s kozen voor het laatste en dus mochten we de vijf geselecteerde goede doelen blij maken met een mooi bedrag.

Stichting Haarwensen, Running Blind, Plastic Soup Foundation, Barcode for Life en dierentehuis Hoorn: allemaal doelen die geen subsidie krijgen, maar wel CBF-erkend zijn en heel mooi werk doen! Zorgen voor mooie haarstukken voor kinderen die door de behandeling van hun ziekte hun haar verliezen, mensen helpen die afhankelijk zijn van anderen en zo laten deelnemen aan de maatschappij, mensen bewust maken van de gevolgen van (micro)plastic in de natuur én stimuleren om daar wat aan te doen, onderzoek doen naar de beste behandeling bij kanker en het opvangen van kwetsbare (soms verwaarloosde) dieren.

Wat zijn er veel mensen die mooie dingen doen voor de wereld en de mensen om ons heen! We zijn blij dat we dit goede werk een beetje vooruit kunnen helpen met onze kerstdonaties.

Kerstdonaties 2019