Onze gewoon goede AVB nu nog aantrekkelijker

Kent u onze aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) al? Deze verzekering is vanaf 21 februari 2024 nóg aantrekkelijker. Van meeverzekerde garderoberisico's en webwinkelactiviteiten tot een opzichtdekking: we vertellen u graag waarom onze AVB voor mkb'ers een gewoon goede keuze is.

Alle mkb'ers bij ons gewoon goed verzekerd

Niet alleen de ondernemer in de winkelstraat, maar ook de aannemer en installateur zijn bij Klaverblad gewoon goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. Op deze vernieuwde voorwaarden kunnen ondernemers rekenen:

  • Garderoberisico meeverzekerd voor groot aantal bedrijven waar het gebruikelijk is dat klanten gebruikmaken van garderobe (zoals kappers of horecazaken).
  • Webwinkelactiviteiten (maximaal 50% omzet) en kleinschalige horeca bij detaillisten standaard meeverzekerd.
  • Voor de meeste bedrijven, zoals de ondernemer in de winkelstraat, is de opzichtdekking standaard kosteloos meeverzekerd tot € 25.000,-.
  • Voor bedrijven in de bouw, installatie en schoonmaak bieden we een optionele opzichtdekking met keuze uit een dekking van € 25.000,- of € 50.000,-.

Ook aantrekkelijk voor grotere bedrijven in het mkb

Met de nieuwe AVB is ook de tariefstructuur veel eenvoudiger geworden. Zo berekenen we de premie voortaan alleen over de omzet en is het aantal personeelsleden niet meer van invloed op de premie. Uw klant hoeft veranderingen in het personeelsbestand dus ook niet meer aan ons door te geven. Bij hogere omzetten neemt het premiepromillage bovendien af. Hierdoor bieden we nu ook een erg aantrekkelijk tarief voor grotere mkb-bedrijven.