Samenwerking met 1Medisch Adviseur

Letselschade hebben is heftig. We vinden dat mensen met letselschade zoveel mogelijk aandacht aan hun herstel moeten kunnen besteden en daarom willen we hen zo snel mogelijk helpen. Uit onderzoek naar langlopende letselschades blijkt dat het medisch traject een van de factoren is die de afwikkeling van een letselschade vertraagt. Door de samenwerking met 1Medisch Adviseur aan te gaan, kunnen we hier iets aan doen.

Als iemand letselschade heeft, kan hij of zij te maken krijgen met een medisch traject. Daar zijn vaak verschillende medisch adviseurs bij betrokken: bijvoorbeeld één van het slachtoffer en één van de verzekeraar die aansprakelijk is. Er kan dan discussie ontstaan over de interpretatie van de medische informatie of, bij het aanvragen van een expert, door discussie over welke deskundige ingeschakeld moet worden, welke vragen er beantwoord moeten worden en welke informatie er meegestuurd moet worden.

1Medisch Adviseur, de naam zegt het al, werkt in zo’n situatie met één medisch adviseur. Zij staan voor een vereenvoudigd, mensgericht en efficiënt medisch traject. Door een samenwerking met hen aan te gaan, zorgen we voor meer snelheid en minder zorgen voor mensen met letselschade.