Sanne Raaphorst over werken bij Klaverblad “Ik heb me vanaf het begin heel welkom gevoeld. De medewerkers bij Klaverblad zijn een buitengewoon hechte groep. Iedereen is betrokken bij elkaar en trots en blij om voor Klaverblad te werken.”

“Iedereen is betrokken bij elkaar en blij en trots om voor Klaverblad te werken”

Sanne Raaphorst, Coördinator IT Servicedesk

“Ik heb gesolliciteerd bij Klaverblad omdat het bedrijf staat voor mensen helpen en buitengewoon goede service verlenen. Dat stond in de vacature maar dat maken ze ook echt waar! Niet alleen voor hun klanten maar ook intern. Ik werk nu 4,5 maand bij Klaverblad en help samen met mijn team de collega’s bij Klaverblad met alle IT vragen en problemen. Mijn team bestaat uit mensen die heel open en behulpzaam zijn. Ze helpen de collega’s altijd goed en zo snel mogelijk. Niet alleen mijn team maar iedereen binnen Klaverblad is heel open en erg vriendelijk. Iedereen groet elkaar in de wandelgangen. Ook als je elkaar (nog) niet zo goed kent. En als je een vraag hebt staan collega’s ook direct voor je klaar. Ik heb me vanaf het begin dan ook heel welkom gevoeld.”

Ik heb me vanaf het begin heel welkom gevoeld

        Sanne Raaphorst

Sanne Raaphorst, Coördinator IT Servicedesk

Bij Klaverblad zit je goed

“De medewerkers bij Klaverblad zijn een buitengewoon hechte groep. Iedereen is betrokken bij elkaar en trots en blij om voor Klaverblad te werken. Dat is echt typerend. Mensen die willen werken bij Klaverblad moeten zich dan ook goed voelen bij termen als; open, sociaal, graag willen samenwerken, betrokken en nieuwsgierig. Als je daarnaast ook nog graag nieuwe dingen wilt leren, zit je bij Klaverblad echt goed. Want die kansen krijg je hier echt! Zo mag ik nu al een project gaan aansturen over een onderwerp dat redelijk nieuw voor mij is. Ik krijg het vertrouwen van mijn leidinggevende om het gewoon te gaan doen. En als ik er niet uitkom, staat de deur altijd open voor advies. Ik moet zeggen daar leer ik ook meer van dan van een cursus. Gewoon doen en als je fouten maakt daarvan leren. Ik mag ook wel een cursus volgen maar ik denk dat ik hier veel meer van opsteek!”

Bekijk onze vacatures