Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Een dierbare die overlijdt is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Als er daarna gedoe ontstaat over de erfenis, komen hier vaak hevige emoties bij kijken. Als jurist erfrecht heb je hier begrip voor, maar je laat je juridische beoordeling er niet door beïnvloeden. Jij gaat altijd op zoek naar de oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en recht doet aan de situatie.
Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Rechten of Rechtsgeleerdheid? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen bij een Rechtsbijstandsverzekeraar? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!
Wie heeft er schuld bij een kettingbotsing? En wat gebeurt er met je schade als je tegen een lantaarnpaal aanrijdt? Ben jij benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Kom dan stage bij ons lopen. Het team Schade Motorrijtuigen is op zoek naar een enthousiaste stagiair.
Verzekeren saai? Zeker niet! Laat je verrassen door de wereld achter de polissen: met de enorme verscheidenheid aan klanten is geen dag hetzelfde en moet je scherp blijven om iedereen goede service te verlenen. Wij zijn op zoek naar collega’s die vanuit de klant denken en administratief snel en zorgvuldig zijn.
Agrariërs en mkb-ers hebben een goede verzekering nodig om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Jij hebt oog voor het belang van de klant, maar ook voor dat van Klaverblad. Zo draag jij bij aan een goed uitgebalanceerde zakelijke verzekeringsportefeuille.
Bij Klaverblad zijn we op zoek naar gemotiveerde en talentvolle studenten die bij ons het verzekeringsvak willen leren. Je kunt met verschillende studieachtergronden stage bij ons lopen, zowel op hbo- als wo-niveau. Binnen het team Schade brand & varia hebben wij ruimte voor twee stagiairs die op zoek zijn naar een (meewerk)stage.
Jij haalt er plezier en voldoening uit om ervoor te zorgen dat je ruim 400 Klaverblad collega’s beschikken over een IT gebruikersomgeving die in topconditie is.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.