Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Werken bij Klaverblad is werken voor een bedrijf waar we:

  • Mensen écht willen helpen
  • Elkaar kennen, oog hebben voor elkaar en dus ook voor jou en jouw ontwikkeling
  • Een bijdrage leveren aan de maatschappij, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen dichtbij onze klanten

Onze vacatures

Zit je in het 3e of 4e jaar van je studie en zoek je een meeloopstage? Lees dan verder.  
Ben jij  de procesverbeteraar die wij zoeken?  
Ben jij een gedreven en all round operational auditor en wil jij onze audits naar een hoger niveau brengen? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp jij de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van interne audit in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!  
Is Risicomanagement jouw vakgebied? Krijg je energie van het monitoren en challengen van de business op gebied van de beheersing van hun processen?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe risicomanager die Klaverblad een stap verder kan helpen.  
Wil jij jouw kennis en ervaring vanuit de advocatuur inzetten om de rechtsbijstandverzekering betaalbaar te houden? Dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat voor ons?  
Ben jij van nature nieuwsgierig en heb je een groot rechtvaardigheidsgevoel? Gaan jouw nekharen overeind staan van valse telefoonschades of ander misbruik van financiële instellingen?  
Wil jij jouw carrière een solide start geven? Klaverblad Verzekeringen biedt young professionals zoals jij die kans! Onze ambitie; wij willen de meest menselijke verzekeraar zijn. Voel jij je verbonden met deze ambitie? Combineer dan jouw groeiambities met die van ons. Laten we samen groeien om onze ambities waar te maken!    
Ben jij de specialist schadebehandelaar die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien die wij zoeken!  
Ben jij creatief met tekst en weet je met de juiste tone-of-voice van Klaverblad de boodschap over te brengen dan ben jij de contentcreator die wij zoeken!  
Of je nu toe bent aan een eerste stap of aan de volgende stap misschien ben jij wel de acceptant die wij zoeken!  
Is Risicomanagement jouw vakgebied? Krijg je energie van het doorontwikkelen van het risicomanagementsysteem in een veranderende organisatie?  Dan ben jij misschien wel de nieuwe senior risicomanager die Klaverblad een stap verder kan helpen.  
Wij zoeken een ervaren softwareontwikkelaar die graag vernieuwend bezig is. Als Java-ontwikkelaar weet je als geen ander dat de wereld continu verandert en ben je proactief bezig met jouw ontwikkeling als professional. Klaverblad Verzekeringen beschikt voor haar essentiële systemen over een groot Java-landschap, wat continu onderhouden, uitgebreid en vernieuwd moet worden. Dit maakt jouw werk uitdagend en veelzijdig.  
Ben jij een gedreven IT Auditor en wil jij onze audits naar een hoger niveau brengen? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp jij de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT audit in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!  
Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Kun je goed prioriteiten stellen en sterk in stakeholder management? Lees dan verder!
Ben jij  Agile Test Engineer en zorg jij ervoor dat onze software foutloos werkt en de juiste resultaten levert waarmee belangrijke beslissingen kunnen worden genomen? reageer dan snel.  
Ben jij de Senior Schadebehandelaar die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!  
Vind jij het een uitdaging om een schade goed en snel te regelen voor onze klant? Houd jij hierbij overzicht en het hoofd koel? Vind je het leuk om te communiceren met allerlei partijen die hierbij betrokken zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Is inkoop jouw passie en vakgebied? Krijg je energie van het uitvoeren van inkoopprojecten, maar vind je het ook leuk te ondersteunen bij contract- en leveranciersmanagement? Dan ben jij misschien wel de inkoopadviseur die wij zoeken.
Is inkoop jouw passie en vakgebied? Krijg je energie om de business te adviseren om deze een stap verder te brengen binnen het inkoopvak en contract- en leveranciersmanagement? Dan ben jij misschien wel de senior inkoopadviseur die wij zoeken.
Is data jouw passie en vakgebied? Krijg je energie van de rol van data-ambassadeur en het vertalen van data naar informatie? Wil je jouw visie op data uitdragen in een sterk veranderende organisatie? Dan ben jij misschien wel de Data Product Owner die wij zoeken.
Vind jij het een uitdaging om een schade goed en snel te regelen voor onze klant? Houd jij hierbij overzicht en het hoofd koel? Vind je het leuk om te communiceren met allerlei partijen die hierbij betrokken zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Iedereen wil gewoon fijn kunnen wonen. Een hoogopgelopen burenruzie of een niet goed uitgevoerde verbouwing kan je woonplezier echter danig in de weg zitten. Als jurist vastgoed sta je klanten in dit soort situaties bij. Je bent empathisch, maar verliest de juridisch kloppende en pragmatische oplossing niet uit het oog.
Onze producten en processen worden constant verbeterd om te zorgen dat de wensen van klanten worden vertaald naar concrete veranderingen. Om de vertaalslag tussen business en IT te maken zoeken wij jou als ervaren business analist.  
Ben jij een ervaren Information Security Manager en wil jij onze IT afdeling naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp je de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT Security Management in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!

Collega's over werken bij Klaverblad

Bij Klaverblad aan de slag als Medewerker Acceptatie (senior of junior), Acceptant zakelijke verzekeringen, Medewerker Klantcontact Acceptatie of als jurist op een van de afdelingen Rechtsbijstand? Angelique (met meer dan dertig jaar Klaverblad-ervaring), Martijn (net een jaar onze collega) en Jacintha (een recente collega) vertellen over wat werken bij Klaverblad zo leuk maakt.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.