Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Werken bij Klaverblad is werken voor een bedrijf waar we:

  • Mensen écht willen helpen
  • Elkaar kennen, oog hebben voor elkaar en dus ook voor jou en jouw ontwikkeling
  • Een bijdrage leveren aan de maatschappij, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen dichtbij onze klanten

Bij Klaverblad aan de slag als Medewerker Acceptatie (senior of junior), Acceptant zakelijke verzekeringen, Medewerker Klantcontact Acceptatie of als jurist op een van de afdelingen Rechtsbijstand? Angelique (met meer dan dertig jaar Klaverblad-ervaring) en Martijn (net een jaar onze collega) vertellen over wat werken bij Klaverblad zo leuk maakt.

Onze vacatures

Geeft het jou voldoening om ervoor te zorgen dat ruim 400 Klaverblad-collega’s beschikken over een IT gebruikersomgeving die in topconditie is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe applicatiebeheerder.
Onze producten en processen worden constant verbeterd om te zorgen dat de wensen van klanten worden vertaald naar concrete veranderingen. Om de vertaalslag tussen business en IT te maken zoeken wij jou als ervaren business analist.
Een agrarisch bedrijf verzekeren vraagt om specialistisch advies én kennis van de regio. Daarom werken we bij Klaverblad met een gespecialiseerd agrarisch team. In dit team gaat het om maatwerk, deskundigheid en samenwerken met assurantieadviseurs. Ons doel is om een unieke speler te zijn binnen de agrarische markt. Voor dit doel zoeken wij een teamleider die samen met een team ervaren professionals Klaverblad nóg steviger op de kaart zet?
Ben jij al enige tijd actief in de verzekeringsbranche als acceptant van zakelijke risico’s? Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Wil jij bijdragen aan een vernieuwend acceptatiebeleid en een brug slaan tussen ons intermediair distributiekanaal en Klaverblad ten behoeve onze klant? Lees dan verder!
Ben jij een ervaren operational auditor en toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij samen met je team onze audits naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is. Dan is deze vacature iets voor jou!
Een medische ingreep die niet goed verloopt, een bedrijfs- of verkeersongeval of zelfs een geweldsmisdrijf. Het zijn gebeurtenissen die vaak veel impact hebben op het slachtoffer. Als jurist letsel & verkeer sta jij onze verzekerden in zulke situaties bij door het verhalen van de schade op de partij die deze veroorzaakt heeft.
Overzicht houden, goed aan de telefoon, afstemmen met andere collega’s, enthousiast en handig met computersystemen, dat ben jij. Anderen omschrijven jou als een spin in het web.
Ben jij een ervaren Information Security Manager en wil jij onze IT afdeling naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp je de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT Security Management in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!
Lijkt het jou geweldig om vanuit jouw ondernemende geest mee te werken aan de groei van Klaverblad Verzekeringen? Ben je een krachtige manager  en weet jij samen met je team nieuwe ontwikkelingen op een goede manier te vertalen in productoplossingen? Heb je de drive om resultaten continue te verbeteren? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature!
Lijkt het jou geweldig om vanuit jouw ondernemende geest mee te werken aan de groei van Klaverblad Verzekeringen? Ben je een krachtige productmanager en weet jij nieuwe ontwikkelingen op een goede manier te vertalen in productoplossingen? Heb je de drive om resultaten continue te verbeteren? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature!
Vind jij het een uitdaging om een schade goed en snel te regelen voor onze klant? Houd jij hierbij overzicht en het hoofd koel? Vind je het leuk om te communiceren met allerlei partijen die hierbij betrokken zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Ben jij een ervaren Information Security Officer en wil jij onze IT afdeling naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp je de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT Security Management in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!
Een dierbare die overlijdt is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Als er daarna gedoe ontstaat over de erfenis, komen hier vaak hevige emoties bij kijken. Als jurist erfrecht heb je hier begrip voor, maar je laat je juridische beoordeling er niet door beïnvloeden. Jij gaat altijd op zoek naar de oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en recht doet aan de situatie.
Aankomend Specialist Acceptatie Particuliere Verzekeringen   Heb jij je HBO afgerond en ben jij die professional die onze klanten ongewoon goed helpt? Krijg jij energie van continu verbeteren? Ben jij op zoek naar je volgende stap bij een verzekeraar waar het écht gaat om mensen? Dan ben jij onze nieuwe collega!
Als agile test engineer zorg jij ervoor dat onze software foutloos werkt en de juiste resultaten levert waarmee belangrijke beslissingen kunnen worden genomen.
Toe aan een volgende stap binnen de verzekeringswereld? En ben je in staat om zowel jezelf als Klaverblad verder te verbeteren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe  medewerker acceptatie.
Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn, nieuwe meubels die beschadigd worden geleverd, het oplossen van reisgeschillen met luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen/consumentenkoop sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.
Verzekeren saai? Zeker niet! Laat je verrassen door de wereld achter de polissen: met de enorme verscheidenheid aan producten en klanten is geen dag hetzelfde en moet je scherp blijven om excellente service te kunnen verlenen.
De gemeente verleent een omgevingsvergunning voor de bouw van een appartementencomplex in de buurt van het huis van een klant, een ontwerpbestemmingsplan dat de komst van een distributiecentrum mogelijk maakt of een handhavingsbesluit tegen de bouw van een schuur. Al dit soort zaken hebben veel impact op het leven van de klant. Als jurist ruimtelijke ordening sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.