Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Een geschil met de school van een kind, een verzekeraar die schade aan de woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn. Al dit soort zaken hebben veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen sta jij onze klant bij en behaal je het optimale resultaat voor hem.
Iedereen wil gewoon fijn kunnen wonen. Een hoogopgelopen burenruzie of een niet goed uitgevoerde verbouwing kan je woonplezier echter danig in de weg zitten. Als jurist vastgoed sta je klanten in dit soort situaties bij. Je bent empathisch, maar verliest de juridisch kloppende en pragmatische oplossing niet uit het oog.
Een geschil met de school van een kind, een verzekeraar die schade aan de woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn. Al dit soort zaken hebben veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen sta jij onze klant bij en behaal je het optimale resultaat voor hem.
Jouw 450 collega’s verwachten dat het systeem gewoon goed werkt. Altijd. Overal. Onze IT infrastructuur kent voor jou geen geheimen, en je zorgt ervoor dat deze optimaal werkt. Zo zorg je ervoor dat je collega’s hun werk altijd en overal kunnen uitvoeren en onze dienstverlening naar de klant ongewoon goed is.
Wij vertrouwen erop dat onze verzekerden integer en eerlijk zijn. Desondanks zijn we ons er ook van bewust dat mensen soms onterecht geld of een service van ons proberen te krijgen. Jij doet niet alleen onderzoek in dossiers, maar zorgt er ook voor dat onze aanpak van fraude steeds verder verbeterd wordt.
De verzekeringswereld digitaliseert en automatiseert steeds verder. Zo ook bij Klaverblad. Als senior IT risicomanager creëer je bewustzijn en urgentie bij je collega’s over risicomanagement in dit traject. Zo draag je bij een professionele organisatie waar risicomanagement een vanzelfsprekend onderdeel is van de besluitvorming, en de beheerste realisatie van onze strategische doelen.
Wil jij onze klanten graag helpen met hun juridische problemen? Ben je positief ingesteld en houd je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Jurist Verbintenissen in het team Consumentenkoop!
Als allround beleidsmedewerker zie je de samenhang tussen de verschillende processen en beleidsstukken binnen de organisatie. Je coördineert, ondersteunt en verricht uitvoerende werkzaamheden op onderdelen van het beleidsproces. Je observeert wat er gebeurt in de organisatie, stelt vragen, verdiept je in processen en gaat dan samen met beleidseigenaren aan de slag om dit samen te vatten in heldere beleidsstukken met de juiste diepgang.
Voor collega’s ben jij de onmisbare eerste hulp bij computerproblemen. Jij verhelpt de eerste lijn verstoringen aan de werkplek en/of achterliggende infrastructuur . Als servicedeskmedewerker ben jij ervoor verantwoordelijk dat alle collega’s bij Klaverblad zonder technische problemen hun werk kunnen doen.
Klaverblad verzekeringen levert gewoon goede verzekeringen en daarbij hoort ongewoon goed geteste software. Testen binnen Klaverblad is meer dan alleen het automatiseren van testgevallen. We werken aan financiële producten en het testproces moet ons inzicht geven in de kwaliteit van de software. Daarom zoeken we een agile software tester die niet alleen warm wordt van testgevallen scripten maar ook van het goed onderbouwen van je testaanpak en resultaten. Door jouw vakkennis weet je jouw team en product owner mee te nemen in de risico's die je ziet en hoe jij inzage geeft in de geleverde kwaliteit.
De ongewoon goede service van Klaverblad aan de klant moet ondersteund worden door goede software en applicaties. We ontwikkelen veel van deze software in huis. Een flinke klus voor onze analisten, ontwikkelaars en testers. Als Scrum Master ben jij er voor verantwoordelijk dat zij zo goed mogelijk gefaciliteerd worden, zodat zij zich helemaal kunnen richten op de techniek.
Mensen besteden behoorlijk wat van hun tijd aan werken. Dat willen we dan ook allemaal met plezier en in een veilige omgeving doen. Als dat dit in het geding komt, ben je er als jurist arbeid voor je klanten. Samen ga je op zoek naar een oplossing die bevredigend, juridisch kloppend en pragmatisch is.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.