Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Ben jij een ervaren HR adviseur die op tactisch en strategisch niveau kan opereren?  Is het je tweede natuur om vraagbaak te zijn en leidinggevenden proactief adviseren? Werk je graag in een veranderende omgeving en ben je er goed in om je ideeën en inzichten op een aansprekende, eenvoudige manier op papier te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Senior projectmanager Als senior projectmanager zorg jij ervoor dat een grote diversiteit aan projecten wordt gerealiseerd, waarmee je bijdraagt aan het realiseren van onze strategische doelen. Jij bent de verbindende factor tussen de betrokken afdelingen en bent als geen ander in staat om de juiste personen op het juiste moment te betrekken en samen resultaten te boeken.
Voor één van onze schadeteams zijn wij op zoek naar een nieuwe teamleider. Lijkt het jouw een uitdaging om zowel bezig te zijn met de dagelijkse aansturing van het team als met het optimaliseren van processen en IT verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als manager van onze afdeling Claims ben je er verantwoordelijk voor dat de afdeling dagelijks uitstekend draait én toekomstbestendig wordt. Deze transformatie naar toekomstbestendigheid leid je vanuit drie uitgangspunten: leiderschap, processen & projecten en inhoud. Je ziet de samenhang tussen deze drie en bent in staat om strategisch te denken, dit te vertalen naar uitvoerbare plannen en doelmatig beslissingen te nemen.
Jij haalt er plezier en voldoening uit om ervoor te zorgen dat je ruim 400 Klaverblad collega’s beschikken over een IT gebruikersomgeving die in topconditie is.   Jouw bijdrage Je bent er verantwoordelijk voor dat onze databases altijd bereikbaar zijn en in goede staat verkeren. Je bent in staat om dieperliggende oorzaken te achterhalen en hiervoor oplossingen te formuleren, maar ook om snelle analyses te maken van issues die direct aangepakt moeten worden.
Iedereen wil gewoon fijn kunnen wonen. Een hoogopgelopen burenruzie of een niet goed uitgevoerde verbouwing kan je woonplezier echter danig in de weg zitten. Als jurist vastgoed sta je klanten in dit soort situaties bij. Je bent empathisch, maar verliest de juridisch kloppende en pragmatische oplossing niet uit het oog.
De verzekeringswereld digitaliseert en automatiseert steeds verder. Zo ook bij Klaverblad. Als senior IT risicomanager creëer je bewustzijn en urgentie bij je collega’s over risicomanagement in dit traject. Zo draag je bij een professionele organisatie waar risicomanagement een vanzelfsprekend onderdeel is van de besluitvorming, en de beheerste realisatie van onze strategische doelen.
Als allround beleidsmedewerker zie je de samenhang tussen de verschillende processen en beleidsstukken binnen de organisatie. Je coördineert, ondersteunt en verricht uitvoerende werkzaamheden op onderdelen van het beleidsproces. Je observeert wat er gebeurt in de organisatie, stelt vragen, verdiept je in processen en gaat dan samen met beleidseigenaren aan de slag om dit samen te vatten in heldere beleidsstukken met de juiste diepgang.
Klaverblad verzekeringen levert gewoon goede verzekeringen en daarbij hoort ongewoon goed geteste software. Testen binnen Klaverblad is meer dan alleen het automatiseren van testgevallen. We werken aan financiële producten en het testproces moet ons inzicht geven in de kwaliteit van de software. Daarom zoeken we een agile software tester die niet alleen warm wordt van testgevallen scripten maar ook van het goed onderbouwen van je testaanpak en resultaten. Door jouw vakkennis weet je jouw team en product owner mee te nemen in de risico's die je ziet en hoe jij inzage geeft in de geleverde kwaliteit.
De ongewoon goede service van Klaverblad aan de klant moet ondersteund worden door goede software en applicaties. We ontwikkelen veel van deze software in huis. Een flinke klus voor onze analisten, ontwikkelaars en testers. Als Scrum Master ben jij er voor verantwoordelijk dat zij zo goed mogelijk gefaciliteerd worden, zodat zij zich helemaal kunnen richten op de techniek.
Mensen besteden behoorlijk wat van hun tijd aan werken. Dat willen we dan ook allemaal met plezier en in een veilige omgeving doen. Als dat dit in het geding komt, ben je er als jurist arbeid voor je klanten. Samen ga je op zoek naar een oplossing die bevredigend, juridisch kloppend en pragmatisch is.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.