Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Verzekeren saai? Zeker niet! Laat je verrassen door de wereld achter de polissen: met de enorme verscheidenheid aan producten en klanten is geen dag hetzelfde en moet je scherp blijven om excellente service te kunnen verlenen.
De verzekeringswereld verandert steeds verder. Zo ook Klaverblad. Als Risicomanager creëer je bewustzijn en urgentie bij je collega’s over risicomanagement. Zo draag je bij aan een professionele organisatie waar risicomanagement een vanzelfsprekend onderdeel is van de besluitvorming, en de beheerste realisatie van onze strategische doelen.
Ben jij een ervaren inkoper en bereik jij graag het optimale resultaat voor Klaverblad? Kun jij zelfstandig inkooptrajecten succesvol uitvoeren? En ben jij een sterke relatie-opbouwer en beheerder? Dan ben jij misschien wel de inkoper die wij zoeken.
Wil jij onze klanten graag helpen als zij een erfrechtelijk probleem hebben? Ben je analytisch sterk en houd je van aanpakken? Dan ben jij de Jurist Erfrecht die we zoeken!
Gelukkig werken veel mensen met plezier in een prettige en veilige omgeving. Soms is dit echter niet (meer) het geval. In die situatie sta jij, als jurist arbeid, onze klanten bij. Je zoekt naar een passende oplossing voor de situatie waar de klant zich in kan vinden en juridisch natuurlijk klopt.
De ongewoon goede service van Klaverblad aan de klant moet ondersteund worden door goede software en applicaties. We ontwikkelen veel van deze software in huis. Een flinke klus voor onze analisten, ontwikkelaars en testers. Als Scrum Master ben jij er voor verantwoordelijk dat zij zo goed mogelijk gefaciliteerd worden, zodat zij zich helemaal kunnen richten op de techniek.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.