Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Solliciteer direct

Onze vacatures

Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Rechten of Rechtsgeleerdheid? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen bij een Rechtsbijstandsverzekeraar? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!
Vind jij het leuk om een nieuw team op te zetten waarin data wordt getransformeerd naar informatie? Wil je met jouw ideeën het ‘datadenken’ bij Klaverblad uitdragen? Kun je wensen van gebruikers goed vertalen naar technische oplossingen? Dan ben jij misschien wel de BI specialist die wij zoeken.
Ben jij een ervaren specialist in verzekeren? Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Wil jij bijdragen aan een vernieuwend acceptatiebeleid en een brug slaan tussen ons intermediair distributiekanaal en Klaverblad ten behoeve onze klant? Lees dan verder!
Ben je flexibel, gastvrij, sportief, muzikaal, creatief en geïnteresseerd in marketing? Dan hebben we jou nodig om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke betrokkenheid van Klaverblad als hoofdsponsor van het lokale verenigingsleven.
Wil jij onze klanten graag helpen met hun juridische problemen? Ben je positief ingesteld en houd je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Jurist Consumentenrecht!
Wil jij een groot project binnen Klaverblad Verzekeringen leiden en tevens zien welke impact jij daarmee realiseert op de langere termijn? Wil je meer leren over de aansturing van multidisciplinaire teams? Dan willen wij jou graag spreken!
Een gevarieerde en zelfstandige functie Vind jij het leuk als geen dag hetzelfde is? Ben je geschikt voor een rol met veel vrijheid, waarin je steeds weer gaat voor de ultieme klantbeleving? Want je bent niet alleen inhoudelijk goed onderlegd, maar ook een visitekaartje van Klaverblad. Spreekt dit jou aan?
Dynamiek! Binnen Klaverblad verandert op dit moment veel. Een nieuwe strategie is geformuleerd, wat gepaard gaat met de nodige veranderingen en innovaties. Hier hoort ook een ambitieus innovatieplan bij. Als Enterprise Architect van Klaverblad Verzekeringen kun jij voorgaan in de strategische doelstelling om ons IT landschap toekomstbestendig te maken.
Wil jij onze klanten graag helpen met hun juridische problemen? Ben je positief ingesteld en houd je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel de Jurist Wonen die wij zoeken!
Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Financial Service Management of Management Economie Recht? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen als schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!
Voor onze afdeling Software Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een Software Tester. Ben jij een gedreven collega die ervaring heeft met automatisch testen en graag in agile ontwikkelteams werkt? Denk je graag mee bij grootschalige vernieuwingstrajecten en heb je een portie lef? Dan ben jij misschien wel de Software Tester die wij zoeken.
Wij zoeken een ervaren softwareontwikkelaar die graag vernieuwend bezig is. Als Java-ontwikkelaar weet je als geen ander dat de wereld continu verandert en ben je proactief bezig met jouw ontwikkeling als professional. Klaverblad Verzekeringen beschikt voor haar essentiële systemen over een groot Java-landschap, wat continu onderhouden, uitgebreid en vernieuwd moet worden. Dit maakt jouw werk uitdagend en veelzijdig.
Vormt inkoop jouw passie en wil jij voor Klaverblad het strategische inkoopbeleid vormgeven om zo een bijdrage te leveren aan het succes van onze organisatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe procurement specialist.
Ben jij een gedreven softwareontwikkelaar die graag vernieuwend bezig is? Vind je het een uitdaging om mee te helpen bouwen aan de verschillende webapplicaties van Klaverblad Verzekeringen? En daarbij gebruikersvriendelijke software te ontwikkelen in een professioneel Agile/Scrum-team? Dan ben jij misschien wel de Fullstack Developer die wij zoeken.
Voor onze afdeling Softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar een ervaren Testspecialist. Ben jij een gedreven collega die ruime ervaring heeft met testen en graag in agile ontwikkelteams werkt? Denk je graag mee bij grootschalige vernieuwingstrajecten en heb je een portie lef? Dan ben jij misschien wel de Testspecialist die wij zoeken.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en

het openbaar vervoer.

“Klaverblad heeft een aantrekkelijke studieregeling en opleidingsmogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.”