Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Iedereen wil gewoon fijn kunnen wonen. Een hoogopgelopen burenruzie of een niet goed uitgevoerde verbouwing kan je woonplezier echter danig in de weg zitten. Als jurist vastgoed sta je klanten in dit soort situaties bij. Je bent empathisch, maar verliest de juridisch kloppende en pragmatische oplossing niet uit het oog.
Een medische ingreep die niet goed verloopt, een bedrijfs- of verkeersongeval of zelfs een geweldsmisdrijf. Immateriële schades kunnen veel impact hebben op het slachtoffer. Als jurist letsel & verkeer sta jij onze verzekerden in zulke situaties bij door het verhalen van de schade op de partij die deze veroorzaakt heeft.
Jouw 450 collega’s verwachten dat het systeem gewoon goed werkt. Altijd. Overal. Onze IT infrastructuur kent voor jou geen geheimen, en je zorgt ervoor dat deze optimaal werkt. Zo zorg je ervoor dat je collega’s hun werk altijd en overal kunnen uitvoeren en onze dienstverlening naar de klant ongewoon goed is.
Voor veel van je collega’s is het een blackbox, maar jij weet precies wat er gebeurt in de netwerken van Klaverblad, en hoe je deze in topconditie houdt. Zo zorg je ervoor dat je collega’s hun werk altijd en overal kunnen uitvoeren en onze dienstverlening naar de klant ongewoon goed is.
Onze juristen staan verzekerden bij in geschillen op alle denkbare rechtsgebieden. Sommige dossiers worden aan advocatenkantoren of andere belangenbehartigers uitbesteed. Het is een vak apart om dit goed te regelen. Jij bent de jurist externe rechtshulp die weet hoe procedures lopen en daardoor scherp kunt onderhandelen over de noodzakelijke vervolgstappen en de redelijke kosten van de behandeling van de dossiers.
Een dierbare die overlijdt is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Als er daarna gedoe ontstaat over de erfenis, komen hier vaak hevige emoties bij kijken. Als jurist erfrecht heb je hier begrip voor, maar je laat je juridische beoordeling er niet door beïnvloeden. Jij gaat altijd op zoek naar de oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en recht doet aan de situatie.
Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Rechten of Rechtsgeleerdheid? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen bij een Rechtsbijstandsverzekeraar? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.