Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Werken bij Klaverblad is werken voor een bedrijf waar we:

  • Mensen écht willen helpen
  • Elkaar kennen, oog hebben voor elkaar en dus ook voor jou en jouw ontwikkeling
  • Een bijdrage leveren aan de maatschappij, bijvoorbeeld door sponsoring van lokale verenigingen dichtbij onze klanten

Bij Klaverblad aan de slag als Medewerker Acceptatie (senior of junior), Acceptant zakelijke verzekeringen, Medewerker Klantcontact Acceptatie of als jurist op een van de afdelingen Rechtsbijstand? Angelique (met meer dan dertig jaar Klaverblad-ervaring) en Martijn (net een jaar onze collega) vertellen over wat werken bij Klaverblad zo leuk maakt.

Onze vacatures

Ben jij een ervaren Information Security Officer en wil jij onze IT afdeling naar een hoger niveau brengen met jouw expertise? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp je de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT Security Management in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!
Vind jij het een uitdaging om de juiste prijs voor een verzekering te bepalen? Heb je ervaring met het analyseren en verbeteren van de winstgevendheid van schade- en inkomensverzekeringen? Wil je dit in een jong en ambitieus team doen, maar wel binnen een stabiele verzekeringsorganisatie? Dan is deze functie iets voor jou. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Ben jij student en op zoek naar een leuke en leerzame stage? Maar wil je zelf ook echt iets doen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lijkt het jou geweldig om vanuit jouw ondernemende geest mee te werken aan de groei van Klaverblad Verzekeringen? Ben je een krachtige productmanager en weet jij nieuwe ontwikkelingen op een goede manier te vertalen in productoplossingen? Heb je de drive om resultaten continue te verbeteren? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature!
Ben jij een ervaren HR adviseur die op tactisch en strategisch niveau kan opereren?  Is het je tweede natuur om vraagbaak te zijn en leidinggevenden proactief adviseren? Werk je graag in een veranderende omgeving en ben je er goed in om je ideeën en inzichten op een aansprekende, eenvoudige manier op papier te zetten en samen te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn, nieuwe meubels die beschadigd worden geleverd, het oplossen van reisgeschillen met luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen/consumentenkoop sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat. Naast verbintenissenrecht hebben we ook ruimte voor een senior jurist Erfrecht en een jurist Wonen.  
Jij bent een gedreven teammanager die de visie en ambitie van het team ontwerpt en uitdraagt. Je bent in staat om de strategie van Klaverblad te vertalen naar concrete doelstellingen, een plan van aanpak op te stellen voor de medewerkers en hiermee resultaten te boeken. In je plan van aanpak denk je na over zowel korte als lange termijn doelen. Je weet de doelstellingen bewaken en maakt heldere rapportages voor hoger management. Als de doelstelling dreigt niet behaald te worden bedenk je tijdig een creatieve oplossing. De Personenschade markt en concurrenten zitten niet stil en zijn continu in beweging. Jij speelt hierop in met de aansturing van je team. Jij kunt medewerkers coachen op hun competenties en uitdagen op hun ontwikkeling om de prestaties van jouw team te verbeteren.
Aankomend Specialist Acceptatie Particuliere Verzekeringen   Heb jij je HBO afgerond en ben jij die professional die onze klanten ongewoon goed helpt? Krijg jij energie van continu verbeteren? Ben jij op zoek naar je volgende stap bij een verzekeraar waar het écht gaat om mensen? Dan ben jij onze nieuwe collega!
Een dierbare die overlijdt is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Als er daarna gedoe ontstaat over de erfenis, komen hier vaak hevige emoties bij kijken. Als jurist erfrecht heb je hier begrip voor, maar je laat je juridische beoordeling er niet door beïnvloeden. Jij gaat altijd op zoek naar de oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en recht doet aan de situatie.
Binnen Klaverblad werken we een nieuwe strategie uit, wat gepaard gaat met verandering en innovatie. Hier hoort een ambitieus veranderprogramma bij. Als Teamleider IT Infrastructuur van Klaverblad Verzekeringen ga jij voor in de strategische doelstelling om ons IT-landschap beheersbaar te houden en toekomstbestendig te maken.
Toe aan een volgende stap binnen de verzekeringswereld? En ben je in staat om zowel jezelf als Klaverblad verder te verbeteren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe medior medewerker acceptatie.
Als agile test engineer zorg jij ervoor dat onze software foutloos werkt en de juiste resultaten levert waarmee belangrijke beslissingen kunnen worden genomen.
Ben jij al enige tijd actief in de verzekeringsbranche als acceptant van zakelijke risico’s? Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Wil jij bijdragen aan een vernieuwend acceptatiebeleid en een brug slaan tussen ons intermediair distributiekanaal en Klaverblad ten behoeve onze klant? Lees dan verder!
Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn, nieuwe meubels die beschadigd worden geleverd, het oplossen van reisgeschillen met luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen/consumentenkoop sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.
Verzekeren saai? Zeker niet! Laat je verrassen door de wereld achter de polissen: met de enorme verscheidenheid aan producten en klanten is geen dag hetzelfde en moet je scherp blijven om excellente service te kunnen verlenen.
De gemeente verleent een omgevingsvergunning voor de bouw van een appartementencomplex in de buurt van het huis van een klant, een ontwerpbestemmingsplan dat de komst van een distributiecentrum mogelijk maakt of een handhavingsbesluit tegen de bouw van een schuur. Al dit soort zaken hebben veel impact op het leven van de klant. Als jurist ruimtelijke ordening sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.