Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Solliciteer direct

Onze vacatures

Vind jij het een uitdaging om een schade goed en snel te regelen voor onze klant? Houd jij overzicht en het hoofd koel? Vind je het leuk om te communiceren met allerlei partijen die hierbij betrokken zijn? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!
Een grote impact door pricing, zo lever jij een grote bijdrage aan de strategie en groeidoelstellingen van Klaverblad Verzekeringen. Hoe? Door jouw expertise, jouw creatieve ideeën en door te werken met de nieuwste tools en technieken in data-analyse. Jij bent gedreven om nieuwe kennis op te doen en deze kennis te delen. Klinkt bekend? Word dan Klaverblad’s nieuwe Pricing Actuaris Schade & Inkomen!
Een grote impact door data-analyse, zo lever jij een grote bijdrage aan de strategie en groeidoelstellingen van Klaverblad Verzekeringen. Hoe? Door jouw expertise, jouw creatieve ideeën en door te werken met de nieuwste tools en technieken in data-analyse. Jij bent gedreven om nieuwe kennis op te doen en deze kennis te delen. Klinkt bekend? Word dan Klaverblad’s nieuwe junior data analist!
Een grote impact door pricing, zo lever jij een grote bijdrage aan de strategie en groeidoelstellingen van Klaverblad Verzekeringen. Hoe? Door jouw expertise, jouw creatieve ideeën en door te werken met de nieuwste tools en technieken in data-analyse. Jij bent gedreven om nieuwe kennis op te doen en deze kennis te delen. Klinkt bekend? Word dan Klaverblad’s nieuwe Pricing Analist Schade & Inkomen!
Wij zijn op zoek naar stevige persoonlijkheden met onderscheidende communicatieve vaardigheden. Vind jij het een uitdaging om te zorgen dat een letselschadeslachtoffer krijgt waar hij/zij recht op heeft, maar houd jij ook van een goede juridische discussie? Staat de klant bij jou centraal, maar houd je ook het organisatiebelang in het oog? Dan is deze functie iets voor jou!
Ben jij een gedreven ontwikkelaar die graag vernieuwend bezig is? Vind je het een uitdaging om mee te helpen bouwen aan de verschillende webapplicaties van Klaverblad Verzekeringen? En daarbij gebruikersvriendelijke software te ontwikkelen in een professioneel Scrum-team? Dan ben jij misschien wel de Full Stack ontwikkelaar die wij zoeken.
Vind jij het leuk om een nieuw team op te zetten waarin data wordt getransformeerd naar informatie? Wil je met jouw ideeën het ‘datadenken’ bij Klaverblad uitdragen? Kun je wensen van gebruikers goed vertalen naar technische oplossingen? Dan ben jij misschien wel de BI specialist die wij zoeken.
Ben jij een ervaren specialist in verzekeren? Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Wil jij bijdragen aan een vernieuwend acceptatiebeleid en een brug slaan tussen ons intermediair distributiekanaal en Klaverblad ten behoeve onze klant? Lees dan verder!
Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Financial Service Management of Management Economie Recht? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen als schadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en

het openbaar vervoer.