Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Solliciteer direct

Onze vacatures

Ben jij een gedreven ontwikkelaar die graag vernieuwend bezig is? Vind je het een uitdaging om mee te helpen bouwen aan de verschillende webapplicaties van Klaverblad Verzekeringen? En daarbij gebruikersvriendelijke software te ontwikkelen in een professioneel Scrum-team? Dan ben jij misschien wel de softwareontwikkelaar die wij zoeken.
Heb jij ruime ervaring in de behandeling van motorrijtuigen (MOT) claims en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om te werken aan een optimale samenwerking met schadeherstellers en schade-experts? Dan is deze functie iets voor jou!
Ben jij de senior specialist die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel de Specialist claims motorrijtuigen die wij zoeken!
Meebouwen aan een nieuw data team, zo lever jij een grote bijdrage aan de strategie en groeidoelstellingen van Klaverblad Verzekeringen. Hoe? Door met jouw ideeën het ‘datadenken’ bij Klaverblad uit te dragen en wensen van gebruikers goed te vertalen naar technische oplossingen. Passend? Word dan onze BI Specialist.
Wil jij onze klanten graag helpen met hun juridische problemen? Ben je positief ingesteld en houd je van aanpakken? Dan ben jij de Jurist Vastgoed die we zoeken!
Heb jij medische kennis en ervaring met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je werk net even wat slimmer te kunnen doen? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening? Klinkt bekend?
Wij zijn op zoek naar stevige persoonlijkheden met onderscheidende communicatieve vaardigheden. Vind jij het een uitdaging om te zorgen dat een letselschadeslachtoffer krijgt waar hij/zij recht op heeft, maar houd jij ook van een goede juridische discussie? Staat de klant bij jou centraal, maar houd je ook het organisatiebelang in het oog? Dan is deze functie iets voor jou!

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.