Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Solliciteer direct

Onze vacatures

Als manager van onze afdeling Claims ben je er verantwoordelijk voor dat de afdeling dagelijks uitstekend draait én toekomstbestendig wordt. Deze transformatie naar toekomstbestendigheid leid je vanuit drie uitgangspunten: leiderschap, processen & projecten en inhoud. Je ziet de samenhang tussen deze drie en bent in staat om strategisch te denken, dit te vertalen naar uitvoerbare plannen en doelmatig beslissingen te nemen.
Ben jij een gedreven Operational Auditor en wil jij onze audits naar een hoger niveau brengen? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp jij de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van operational audit in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!
Ben je een ondernemende en nieuwsgierige student Rechten of Rechtsgeleerdheid? Ben je klantgericht en wil je graag ervaring opdoen bij een Rechtsbijstandsverzekeraar? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou!
Heb jij medische kennis en ervaring met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je werk net even wat slimmer te kunnen doen? Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening? Klinkt bekend?
Wil jij er voor zorgen dat de data van Klaverblad op een juiste en volledige manier wordt omgezet tot waardevolle informatie? Kom dan ons IT team versterken met jouw BI testervaring en expertise.
Voor ons team Software Ontwikkeling Digital Experience zijn wij op zoek naar een Software Tester. Ben jij een gedreven collega die ervaring heeft met automatisch testen en graag in agile ontwikkelteams werkt? Denk je graag mee bij grootschalige vernieuwingstrajecten en heb je een portie lef? Dan ben jij misschien wel de Software Tester die wij zoeken.
Ben jij de senior specialist die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel de Specialist claims motorrijtuigen die wij zoeken!

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.