Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Gratis lunch
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Bij Klaverblad zijn we op zoek naar gemotiveerde en talentvolle studenten die bij ons het verzekeringsvak willen leren. Je kunt met verschillende studieachtergronden stage bij ons lopen, zowel op hbo- als wo-niveau. Binnen het team Schade Brand & Varia hebben wij ruimte voor twee stagiairs die op zoek zijn naar een (meewerk)stage.
Gelukkig werken veel mensen met plezier in een prettige en veilige omgeving. Soms is dit echter niet (meer) het geval. In die situatie sta jij, als jurist arbeid, onze klanten bij. Je zoekt naar een passende oplossing voor de situatie waar de klant zich in kan vinden en juridisch natuurlijk klopt.
Mensen besteden behoorlijk wat van hun tijd aan werken. Dat willen we dan ook allemaal met plezier en in een veilige omgeving doen. Als dat dit in het geding komt, ben je er als jurist arbeid voor je klanten. Samen ga je op zoek naar een oplossing die bevredigend, juridisch kloppend en pragmatisch is.
Jij haalt er plezier en voldoening uit om ervoor te zorgen dat je ruim 400 Klaverblad collega’s beschikken over een IT gebruikersomgeving die in topconditie is.
Klaverblad verzekeringen levert gewoon goede verzekeringen. Onze producten en processen worden constant verbeterd om te zorgen dat de wensen van klanten worden vertaald naar concrete veranderingen. Om de vertaalslag tussen business en IT te maken zoeken wij jou als ervaren business analist.
Ben jij een gedreven IT Auditor en wil jij onze audits naar een hoger niveau brengen? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp jij de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van IT audit in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!
Een grote impact door een goed productaanbod, zo lever jij een grote bijdrage aan de strategie en groeidoelstellingen van Klaverblad Verzekeringen. Hoe? Door jouw expertise, jouw manier van verbinden en kennis van relevante wet-en regelgeving. Jij bent gedreven om nieuwe kennis op te doen en deze kennis te delen. Klinkt bekend? Word dan onze nieuwe specialist productontwikkeling!
Van vlam in de pan tot een uitgebrand bedrijfspand. Elke schade is voor de klant heel vervelend. Een verzekeraar die met je meeleeft is dan ook wat je verwacht. Daarnaast moet de schade natuurlijk ook goed en snel geregeld worden. Als specialist schade brand ben je servicegericht en werk je tegelijkertijd oplossingsgericht en zakelijk.
Voor ons team Software Ontwikkeling Digital Experience zijn wij op zoek naar een Software Tester. Ben jij een gedreven collega die ervaring heeft met automatisch testen en graag in agile ontwikkelteams werkt? Denk je graag mee bij grootschalige vernieuwingstrajecten en heb je een portie lef? Dan ben jij misschien wel de Software Tester die wij zoeken.
Ben jij de senior specialist die we zoeken? Sta jij ver boven de materie en ga jij van nature op zoek naar verbeteringen die leiden tot een ongewoon goede dienstverlening? Dan ben jij misschien wel de Specialist Claims Verkeer die wij zoeken!

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling, elke dag een gratis lunch en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.