Werken bij Klaverblad Verzekeringen

Bij Klaverblad Verzekeringen volgen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Wil jij daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

  • 13e en 14e maand
  • Mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen
  • Aantrekkelijke studieregeling
  • Ruime vergoeding voor woonlasten en verzekeringen

Onze vacatures

Binnen Klaverblad werken we een nieuwe strategie uit, wat gepaard gaat met verandering en innovatie. Hier hoort een ambitieus veranderprogramma bij. Als Teamleider IT Infrastructuur van Klaverblad Verzekeringen ga jij voor in de strategische doelstelling om ons IT-landschap beheersbaar te houden en toekomstbestendig te maken.
Toe aan een volgende stap binnen de verzekeringswereld? En ben je in staat om zowel jezelf als Klaverblad verder te verbeteren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe senior medewerker acceptatie.
Als agile test engineer zorg jij ervoor dat onze software foutloos werkt en de juiste resultaten levert waarmee belangrijke beslissingen kunnen worden genomen.
Geeft het jou voldoening om ervoor te zorgen dat ruim 400 Klaverblad-collega’s beschikken over een IT gebruikersomgeving die in topconditie is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe applicatiebeheerder.
Ben jij al enige tijd actief in de verzekeringsbranche als acceptant van zakelijke risico’s? Heb jij oog voor verbeteringen en ontwikkelingen in onze dienstverlening? Wil jij bijdragen aan een vernieuwend acceptatiebeleid en een brug slaan tussen ons intermediair distributiekanaal en Klaverblad ten behoeve onze klant? Lees dan verder!
Een geschil met een school, een verzekeraar die schade aan een woning niet vergoedt of een gekocht paard dat kreupel blijkt te zijn, nieuwe meubels die beschadigd worden geleverd, het oplossen van reisgeschillen met luchtvaartmaatschappijen. Dit zijn zo maar wat zaken die voorkomen in ons dagelijks leven. Dit heeft veel impact op het leven van de klant. Als jurist verbintenissen/consumentenkoop sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.
Gelukkig werken veel mensen met plezier in een prettige en veilige omgeving. Soms is dit echter niet (meer) het geval. In die situatie sta jij, als jurist arbeid, onze klanten bij. Je zoekt naar een passende oplossing voor de situatie waar de klant zich in kan vinden en juridisch sluitend is.
Help jij klanten met een glimlach en ben je toe aan een nieuwe stap binnen de verzekeringswereld? Dan ben jij onze nieuwe collega!
Verzekeren saai? Zeker niet! Laat je verrassen door de wereld achter de polissen: met de enorme verscheidenheid aan producten en klanten is geen dag hetzelfde en moet je scherp blijven om excellente service te kunnen verlenen.
Ben jij in staat om strategische doelstellingen te vertalen in duidelijke KPI’s en ga je hierover graag het gesprek aan met directie en management? En ben je toe aan een volgende stap in je carrière richting een sturende rol waarbij je meer impact kan maken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe senior business controller!
De gemeente verleent een omgevingsvergunning voor de bouw van een appartementencomplex in de buurt van het huis van een klant, een ontwerpbestemmingsplan dat de komst van een distributiecentrum mogelijk maakt of een handhavingsbesluit tegen de bouw van een schuur. Al dit soort zaken hebben veel impact op het leven van de klant. Als jurist ruimtelijke ordening sta jij deze klanten bij en behaal jij het optimale resultaat.
Binnen Klaverblad werken we een nieuwe strategie uit, wat gepaard gaat met verandering en innovatie. Hier hoort een ambitieus veranderprogramma bij. Als Enterprise Architect van Klaverblad Verzekeringen ga jij voor in de strategische doelstelling om ons IT-landschap toekomstbestendig te maken.

Samen voor een goed product

Klaverblad Verzekeringen is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450 werknemers. Samen met je collega’s werk je aan degelijke, betrouwbare verzekeringen voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ongewoon goede voorwaarden

Onze werknemers bepalen ons succes. Daarom krijg je bij Klaverblad alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een 13e en 14e maand, een uitgebreide opleidingsregeling en de mogelijkheid om te sparen voor extra vrije dagen.

Stabiele werkgever

Klaverblad is een gezond en stabiel bedrijf dat zijn werknemers zekerheid biedt. De werksfeer is informeel en prettig. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.