groep met jongetjes juichen

Sponsor van lokale verenigingen

Wij zijn er voor gewone Nederlanders. Niet alleen als verzekeraar, maar ook als sponsor. Daarom kiezen wij niet voor dure sponsorcontracten met grote profclubs, maar houden we het klein en dichtbij.

Zo sponsoren wij

Van voetbal tot klaverjassen en van zwemmen tot vogelen: samen actief zijn brengt mensen dichter bij elkaar. Het is de basis van het rijke verenigingsleven dat voor zo veel Nederlanders zo belangrijk is. Dat wij daar ons steentje aan bijdragen, maakt ons trots.

Met de verenigingen houden we heel persoonlijk en nauw contact. Sponsoren doen we nooit incidenteel. Het is altijd de basis van een samenwerking voor langere tijd. Zo bouwen we optimaal aan het ‘Klaverblad’-gevoel en raken we niet alleen het hoofd, maar ook het hart.

Samen staan we sterker

De coronacrisis brengt onzekere tijden met zich mee. Ook voor onze verenigingen. Uiteraard denken wij graag met ze mee. Met de Klaverblad-cheque konden zij daarom aangeven waar ze een financiële bijdrage voor wilden gebruiken.

Ontdek de actie

meisje in het blauw armen wijd

Het grootste sociale netwerk

Het verenigingsleven is misschien wel het grootste sociale netwerk van Nederland. Leeftijd, geslacht, afkomst, opleiding: op de vereniging maakt het niet uit. Daar wordt juist gebouwd aan verbinding, door alle lagen van de samenleving heen. Daar werken wij aan mee. Zo zetten we samen een nog sterker en duurzamer verenigingsleven neer.

Deze verenigingen sponsoren we

Even voorstellen

Quinty van Jeugdcircus Caroly

Lieke van Sportlust Enschede

Marcia en Tom van KV Tempo