Angelique over werken bij Klaverblad Angelique: “Het zegt natuurlijk wel iets als je al dertig jaar ergens werkt. Weet je waarom ik na al die jaren nog steeds blij ben om bij Klaverblad te werken?”

Angelique: “Het zegt natuurlijk wel iets als je al dertig jaar ergens werkt. Weet je waarom ik na al die jaren nog steeds blij ben om bij Klaverblad te werken?”

“Waarom werken bij Klaverblad? De sfeer en de cultuur is dan het eerste wat ik noem. De teamspirit is in ons team echt heel goed. We helpen elkaar en nemen met liefde wat werk van elkaar over als iemand even overloopt.”

“Bij Klaverblad krijg je echt het gevoel dat je ertoe doet. ”

“Dat zie je bijvoorbeeld in deze periode met al dat thuiswerken.Toen ik wat lichamelijke klachten kreeg, mocht ik een zit-stabureau aanschaffen voor mijn werkplek thuis.

En nu we elkaar niet op kantoor kunnen zien, zorgt Klaverblad goed voor ons met leuke activiteiten en attenties.

Het werk zelf is lekker dynamisch. Er is veel variatie in je taken mogelijk en als je aangeeft dat je er voor openstaat, is er regelmatig een projectje waar je in kunt meedraaien. Qua opleidingen is er van alles mogelijk. Klaverblad stimuleert je zeker om je te blijven ontwikkelen. Na al die jaren verveel ik me dus nog steeds niet bij Klaverblad”.

Bekijk al onze vacatures