Al 50 jaar verzekerd bij Klaverblad!

Onze assurantieadviseur Klaas-Pieter van Veen uit Vinkeveen heeft als slogan: een goede klant is een trouwe klant! En dat hij dit ook waarmaakt blijkt wel uit het feit dat er in zijn klantenbestand met enige regelmaat iemand voorbij komt die al 50 jaar of langer zijn verzekeringen bij Klaverblad heeft lopen. Voor ons iets om erg blij mee én trots op te zijn.

Dit is ook het geval voor meneer van Veen. Hij heeft op 21-jarige leeftijd zijn eerste auto bij Klaverblad verzekerd en heeft daarna deze verzekering altijd bij ons voortgezet. Uiteraard met een aantal keer een nieuwe auto, maar steeds weer (op advies van zijn adviseur) maakte hij de keuze voor Klaverblad. Op 27 februari 2022 was hij 50 jaar bij ons verzekerd. En……heeft hij ook 50 jaar schadevrij gereden! Een bijzonder feit wat we niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan.

Rayonmanager Saskia de Boer: “Samen met de assurantieadviseur ben ik op bezoek geweest bij meneer van Veen. Dit werd bijzonder gewaardeerd. Herinneringen werden opgehaald over de manier van afsluiten van de eerste verzekering. Meneer Van Veen en zijn partner werden getrakteerd op bloemen en gebak. Als extra attentie heeft de afdeling acceptatie een kwartaalpremie aan hem terug gestort. Meneer Van Veen kon dit heel erg waarderen en sprak de woorden: ‘ik ben en blijf graag verzekerd bij een betrouwbare verzekeraar’.”


        vrouw geeft meneer bloemen