Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    18 april 2017

    Jongsteleden een waterschade gehad (kapotte koud waterleiding). Volgens mijn polisvoorwaarden was ik hiervoor verzekerd. Na schade gemeld te hebben is mij het process uitgelegd en is er tevens een (externe) schade expert toegewezen die de schade heeft opgenomen. Het uiteindelijk ingediende schadedossier richting Klaverblad is vervolgens een dag later in behandeling genomen en het totale schade bedrag (zowel traceer/reparatie werk als herstel werk voor muur en vloer) keurig uitbetaald. Waar andere verzekeraars nog wel eens moeilijk kunnen doen en/of menen dat bepaalde kosten niet onder de verzekering vallen, heeft Klaverblad haar naam waargemaakt door 'gewoon' een goede verzekeraar te zijn en de gehele schade te dekken!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    10 april 2017

    Klaverblad verzekeringen doet zoals het hoort. Gewoon goed zoals je mag verwachten als je onverhoopt schade krijgt. Geen moeilijk gedoe, correcte opvolging en dito afwerking.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    10 april 2017

    Een snelle en adequate afhandeling van een autoschade, waarbij ik voortdurend op de hoogte ben gehouden van de voortgang.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 april 2017

    Ik ben heel goed behandeld aan de telefoon en als ik vragen had per mail kreeg ik ook heel snel een mail terug. Ik ben heel tevreden over klaverblad.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    info over autoverzekering.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Ik ben bijzonder prettig en deskundig geholpen door een van de juristen van Klaverblad in het proces om te komen tot een VSO met mijn werkgever.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen