Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 augustus 2017

    Nee, nog te weinig ervaring, ben pas sinds een week verzekerd bij uw maatschappij.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    8 augustus 2017

    Ik ben prettig en snel geholpen. Niet alleen meegaand, maar ook met een kritische kanttekening. Dit kon ik zeer waarderen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    8 augustus 2017

    Mijn ervaring met de rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad was buitengewoon. Er werd goed de tijd genomen voor me, er werd snel gereageerd en zelfs de reiskosten voor een meeting op het kantoor van Klaverblad werden vergoed, heel netjes. De personen (een invaller wegens vakantie) die me bij gestaan hebben waren beiden zeer ervaren en kundig en hadden zich goed verdiept in mijn dossier. Zeer prettige sparringspartners die me niet naar de mond praatten. Ik ben er uitermate tevreden over.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    8 augustus 2017

    Ik ben prima te woord gestaan en ik heb de juiste uitleg gekrege

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    7 augustus 2017

    Nog slechts korte periode klant bij Klaverblad. Derhalve weinig tot geen ervaring. Maar positieve indruk, wat natuurlijk met name komt door de TV commercials :-)

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    6 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 augustus 2017

    Bij een wijziging moet je als klant zelf een formulier uitprinten, scannen en mailen. Het is niet mogelijk om een wijziging digitaal door te geven of dat Klaverblad een wijzigingsformulier per post stuurt. Klaverblad maakt het voor zichzelf makkelijk, maar voor de klant niet. Gewijzigde premiebedragen worden eerst van je rekening afgeschreven voordat je weet waar deze op gebaseerd zijn.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    1 augustus 2017

    Dat ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen ben.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 juli 2017

    Alleen al om jullie reclamecampagne.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 juli 2017

    Omdat ik nog nooit een claim heb ingediend bij Klaverblad is het voor mij niet mogelijk om de 5 vraagpunten te beoordelen .

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 juli 2017

    Tientallen jaren bij Klaverblad. Eerlijke en transparante verzekering !

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen