Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,2
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 mei 2017

    Iedereen dit het nou WEL of NIET horen wilde, heb ik "Klaverblad" meerdere malen aanbevolen, en met overtuiging!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 mei 2017

    Aanbevelen is altijd tricky op grond van één zaak, maar mijn ervaringen met de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad zijn goed. Duidelijk taalgebruik. idd (zoals het tv-spotje zegt) één casemanager, en snelle betaling.Mijn zaak heeft wel lang geduurd, vind ik (5 weken naar aanrijding uitsluitsel (de tegenpartij schuldig)), maar ik weet niet of dat een gevolg is van twee autoverzekeringen die met elkaar uit moeten vechten wie schuldig is, of dat de aansprakelijkheidverzekering daar meer aan had kunnen doen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 mei 2017

    Na flinke wateroverlast in mijn huis klaverblad gebeld. De volgende dag stond de schade-expert al voor de deur, en een week later had ik de middelen om weer op te bouwen. Schade-expert was overigens ook erg vriendelijk.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 mei 2017

    Duidelijke en regelmatige communicatie. Zowel telefonisch als schriftelijk. Ik beveel jullie zeker aan.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 mei 2017

    De belangen voor mijn dochter na een scooterongeluk zijn prima behartigt en daarnaast toch een persoonlijke afhandeling met belangstelling voor haar herstel.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    27 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 mei 2017

    Snel was alles geregeld

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 mei 2017

    Ik ben uitstekend bij gestaan door de advocaat via mijn rechtsbijstand verzekering van Klaverblad.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen