hand met lampje

Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad AOV Flex

Klaverblad komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering: de Klaverblad AOV Flex. “Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze die te duur vinden. De Klaverblad AOV Flex heeft een korte uitkeringsduur en is daardoor een goede én betaalbare optie. Door de vele keuzemogelijkheden en doordat de verzekering tijdens de looptijd makkelijk is aan te passen, kan de ondernemer steeds inspelen op zijn situatie.” vertelt Vera van Putten, Manager Productontwikkeling.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen bouwt door op stevig fundament voor de toekomst

Met een sterke verbetering van de solvabiliteit en een premiegroei van 16% in schadeverzekeringen kijkt Klaverblad Verzekeringen terug op een goed jaar.
Lees verder

De Week van het geld: Klaverblad Verzekeringen geeft 800 leerlingen een verzekeringsles

Van maandag 25 maart tot en met vrijdag 29 maart is de Week van het Geld. Maandag heeft koningin Maxima, als erevoorzitter van de organisatie Wijzer in geldzaken, de officiële opening verzorgd. Met de Week van het geld wil de organisatie kinderen al jong leren nadenken over geld om zo de basis te leggen voor financiële zelfredzaamheid op latere leeftijd.
Lees verder

Klaverblad helpt tuinen vergroenen tegen wateroverlast

Nederland krijgt de komende jaren steeds vaker te maken met hevige plensbuien die wateroverlast veroorzaken. Om schade en gedoe voor klanten te voorkomen is Klaverblad Verzekeringen de campagne ‘Maak plaats voor groen’ gestart.
Lees verder

Rechtswinkel Zoetermeer blij met laptops Klaverblad Verzekeringen

Alle Zoetermeerders kunnen terecht bij Stichting Rechtswinkel Zoetermeer voor gratis juridisch advies. Tijdens het spreekuur staan vrijwilligers klaar om dit advies te geven. Om juridische informatie op te zoeken tijdens de spreekuren maken zijn gebruik van laptops. Omdat de gebruikte laptops te oud waren geworden om werkbaar te zijn, klopte de Rechtswinkel via een van de vrijwilligers aan bij Klaverblad Verzekeringen met de vraag of zij laptops beschikbaar konden stellen. Klaverblad kon twee gebruikte laptops beschikbaar stellen die prima voldoen aan de wensen van de Rechtswinkel.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen maakt organisatie toekomstbestendig

Klaverblad Verzekeringen heeft vrijdag de medewerkers geïnformeerd over de strategie voor de komende jaren. Peter Paul Barth, algemeen directeur: “We willen een toekomstbestendige verzekeraar zijn met focus op klanten en een gezonde groei”.
Lees verder