Nieuws header

Klaverblad nieuws

Van onze laatste reclamespot tot verzekeringsupdates, jaarverslagen en samenwerkingen: al het nieuws rondom Klaverblad Verzekeringen leest u hier.

Algemeen

Christoffel van Riet verlaat Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen en Christoffel van Riet nemen afscheid van elkaar.
Lees verder

Annemarie Mijer nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen heeft Annemarie Mijer (1970) benoemd tot commissaris. Mijer is sinds begin dit jaar werkzaam bij ABN AMRO als Head Central Risk Management. Daarvoor was zij onder andere CRO en lid van de Raad van Bestuur bij Delta Lloyd en CRO bij Nationale-Nederlanden Leven.
Lees verder

Klaverblad verkoopt levenportefeuille aan Lifetri Groep

Klaverblad Verzekeringen verkoopt Klaverblad Levensverzekering N.V. aan Lifetri Groep. Dat zijn beide partijen op woensdag 1 mei 2019 overeengekomen. De verkoop is voorwaardelijk, omdat de relevante toezichthouders de transactie nog moeten goedkeuren.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad AOV Flex

Klaverblad komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering: de Klaverblad AOV Flex. “Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze die te duur vinden. De Klaverblad AOV Flex heeft een korte uitkeringsduur en is daardoor een goede én betaalbare optie. Door de vele keuzemogelijkheden en doordat de verzekering tijdens de looptijd makkelijk is aan te passen, kan de ondernemer steeds inspelen op zijn situatie.” vertelt Vera van Putten, Manager Productontwikkeling.
Lees verder

Klaverblad Verzekeringen bouwt door op stevig fundament voor de toekomst

Met een sterke verbetering van de solvabiliteit en een premiegroei van 16% in schadeverzekeringen kijkt Klaverblad Verzekeringen terug op een goed jaar.
Lees verder

De Week van het geld: Klaverblad Verzekeringen geeft 800 leerlingen een verzekeringsles

Van maandag 25 maart tot en met vrijdag 29 maart is de Week van het Geld. Maandag heeft koningin Maxima, als erevoorzitter van de organisatie Wijzer in geldzaken, de officiële opening verzorgd. Met de Week van het geld wil de organisatie kinderen al jong leren nadenken over geld om zo de basis te leggen voor financiële zelfredzaamheid op latere leeftijd.
Lees verder

Speciaal voor adviseurs