Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,1

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    2 mei 2017

    Claimafhandeling is eenvoudig en de beoordeling volgt snel.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    28 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    2 Rapportcijfer

    Anoniem

    26 april 2017

    Zoveel reclame en geen hulp bij telefonische info en of aanvraag. Het enige antwoord wat je krijgt is " dat moet u via de website regelen" Echt zo onvriendelijk en kortaf !!!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Goedemorgen, Hartelijk dank dat u uw mening met ons deelt. Wij vinden het erg vervelend dat u het contact met ons als onprettig heeft ervaren. Wij nemen via de mail nog contact met u op voor verdere details. Met vriendelijke groet, Klaverblad Verzekeringen

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    25 april 2017

    Zeer tevreden over de afhandeling van onze zaak. Samen zijn we tot een bevredigende afronding gekomen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 april 2017

    Nieuwe verzekeringen van scootmobielen. Probleem is verzekering "plaatjes" tot nu toe plak editie en nu metalen editie. Moeilijk en onzeker bevestigen op kunststof beplatingen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 april 2017

    Altijd correct behandeld ook via de mail.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 april 2017

    Snelle reactie op aanvraag hulp en adequaat ingespeeld op de wensen van de klant.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    21 april 2017

    Enige wat we jammer vonden was dat we zelf regelmatig moesten vragen wat de status was.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    21 april 2017

    Goede en snelle service. Claim werd snel afgehandeld!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    `

    Filter de beoordelingen