Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,3
Aanvraagproces
8,3
Claimafhandeling
8,4
Betrouwbaarheid
8,5
Prijs/kwaliteit
8,3

    Geef uw mening

    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    info over autoverzekering.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Ik ben bijzonder prettig en deskundig geholpen door een van de juristen van Klaverblad in het proces om te komen tot een VSO met mijn werkgever.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    4 april 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    3 april 2017

    Mijn rechtsbijstand is uitermate goed behandeld. Elk contact was prettig en elke vraag is naar grote tevredenheid beantwoord of behandeld. Heb nooit het gevoel gehad dat ik geholpen moest worden maar telkens is mijn beste belang voorop gesteld. Kan niets anders zeggen dan een Top rechtsbijstand

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    1 april 2017

    Alles correct afgehandeld volgens afspraken,

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    Ben heel, heel erg goed geholpen bij mijn rechtsbijstand voor letselschade..

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    voor de eerste jullie nodig gehad en ik ben super te vrede je word goed op de hoogte gehouden met de stand van zaken

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    Een aanrijding met flinke schade is natuurlijk altijd vervelend, maar Klaverblad heeft het prima afgewikkeld. Ik heb mijn nieuwe auto daarom weer verzekerd bij Klaverblad.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    Altijd snelle reacties gekregen op mailtjes en terugbelverzoeken. Uitstekend geholpen met mijn hulpvraag en fijne adviezen gekregen. Ik ben zeer tevreden over alles.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen