Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,2
Claimafhandeling
8,3
Betrouwbaarheid
8,4
Prijs/kwaliteit
8,3

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 mei 2017

    Voor het eerst een schade geclaimd door eigen schuld. (rij al 39 jaar auto en motor) Uitstekend te woord gestaan. Kort, bondig en vriendelijk. Zoals het hoort. Ik ben uitermate tevreden over Klaverblad verzekeringen. Sluit aan bij hun motto, doe maar gewoon. Ron Jabroer.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    24 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    Snelle service duidelijke polis en Klaverblad is erg vriendelijk als je contact op moet nemen. wordt goed geholpen prima verzekeringsmaatschappij

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    Erg goede service + snelle schadeafhandeling. Als een van de weinige verzekeringen die onze woonsituatie (3 volwassenen zonder gezinsverband) accepteert.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    Ben zeer tevreden over deze verzekering. Zoals aangegeven in reclame ben ik (ouderwets) heel gelukkig met de persoonlijke benadering (telefoniste). Ook de afhandeling na een schade is zeer goed

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    23 mei 2017

    jullie zijn goed ,betrouwbaar en de prijs is goed te betalen voor mensen met een laag inkomen die toch goed verzekerd willen zijn

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    22 mei 2017

    Goede service, snelle afhandeling, en het uit te keren bedrag al aan ons overgemaakt nog voordat ze het zelf van de tegenpartij hadden binnen gekregen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen