Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,1
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,2
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    18 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    17 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 mei 2017

    Snelle en flexibele dienstverlening bij het afsluiten van overlijdensrisicopolis tbv hypotheek. Vereiste documenten werden volgens afspraak meteen verstuurd hetgeen zeer geruststellend was. Complimenten!

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 mei 2017

    Schade afhandeling ging supersnel. Nette oplossing geboden.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    7 Rapportcijfer

    Anoniem

    15 mei 2017

    Zeer lange doorlooptijd van ruim 1,5 week van de schade afhandeling. Concurrent doet het binnen een paar dagen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    13 mei 2017

    Prima geholpen bij een conflict met grote winkel . Duidelijke communicatie en vlot contact. Uiteindelijk ook tot een goede oplossing gekomen.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    1 Rapportcijfer

    Anoniem

    12 mei 2017

    Het spijt mij zeer dat ik moet reageren met de opmerking dat ik de drie vragen bezien tegen het licht van de recente casus zodanig algemeen vind dat niet in redelijkheid een antwoord naar eer en geweten kan worden geven. Kon dit antwoord niet verzenden. Heb vervolgens op alle onderdelen van de vragen de "minste" cq. meest ontwijkende mogelijkheid aangegeven.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Nee, ik zou Klaverblad niet aanbevelen

    Klaverblad Verzekeringen

    Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de moeite neemt uw mening met ons te delen. Met de opgegeven informatie kunnen wij niet achterhalen waar uw klacht precies over gaat. Wij nemen per mail nog contact met u op voor verdere informatie. Met vriendelijke groet, Klaverblad Verzekeringen

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    11 mei 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    9 mei 2017

    snelle afhandeling en prima service

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    5 mei 2017

    mijn zus en ik willen jullie bedanken voor de inzet en goede afloop. groetjes mandy vermeulen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen