Hoe onze klanten ons beoordelen

Hieronder vindt u de beoordeling van anderen over Klaverblad. Deze beoordelingen gebruiken wij om onze producten te verbeteren en de klanttevredenheid te meten. Wij vinden het leuk om ook uw mening te horen.

Klantvriendelijkheid
8,2
Aanvraagproces
8,1
Claimafhandeling
8,2
Betrouwbaarheid
8,3
Prijs/kwaliteit
8,2

    Geef uw mening

    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    voor de eerste jullie nodig gehad en ik ben super te vrede je word goed op de hoogte gehouden met de stand van zaken

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    8 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    Een aanrijding met flinke schade is natuurlijk altijd vervelend, maar Klaverblad heeft het prima afgewikkeld. Ik heb mijn nieuwe auto daarom weer verzekerd bij Klaverblad.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    31 maart 2017

    Altijd snelle reacties gekregen op mailtjes en terugbelverzoeken. Uitstekend geholpen met mijn hulpvraag en fijne adviezen gekregen. Ik ben zeer tevreden over alles.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 maart 2017

    Ik ben heel tevreden met klaverblad verzekeringen

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 maart 2017

    Ik ben zeer tevreden over Klaverblad, niet de goedkoopste maar zeker de beste! Geen kruideniersmentaliteit, altijd een vriendelijk en persoonlijk contact. Ook "mijn' tegenpartij was zeer te spreken over jullie ;-)

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 maart 2017

    Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de advocaten en over het prettige contact dat ik met hen heb gehad. Ook geeft het mij een goed gevoel dat ik door hen in mijn klacht zeer serieus ben genomen. Conclusie: De rechtsbijstandsverzekering van Klaverblad kan ik een ieder aanbevelen. P. van Rooijen, Enschede

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    30 maart 2017

    Direct goed geholpen. Lekker laag drempelig. Doel bereikt.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    10 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2017

    Zeer snelle afhandeling van een schade via rechtsbijstand verzekering .

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2017

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen
    9 Rapportcijfer

    Anoniem

    29 maart 2017

    Zeer tevreden , geweldig klantvriendelijk, top.

    Klantvriendelijkheid
    Aanvraagproces
    Claimafhandeling
    Betrouwbaarheid
    Prijs/kwaliteit
    Aanbevelen
    Ja, ik zou Klaverblad aanbevelen

    Filter de beoordelingen